Per L

Reklamebureau Thisted

Som web- og reklamebureau i Thisted får du en kvalitetsbevidst, faglig og prisrigtig løsning, som tager højde for dine ønsker og behov. Som erfarent webbureau tilbyder vi moderne og professionelle funktionaliteter og et brugervenligt CMS-system til dit projekt. Vi kan både levere din nye hjemmeside, webshop, visuel identitet, flotte grafiske designs og ikke mindst et samarbejde, som sikrer dig den bedste rådgivning og løsning. Lyder det som noget for dig, så kontakt os helt uforpligtende i dag! Sammen finder vi den rette løsning for dig og din virksomhed.

Reklamebureau Thisted

Kvalitetsbevidst og prisvenligt web- og reklamebureau Thisted

Hos Simsoft leverer vi produkter til en fair pris. Men vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer. Vi sætter god service i højsædet, hvorfor vi altid sidder klar til at hjælpe dig. Vores største interesse er at være dit professionelle og kreative reklamebureau. Vi har leveret mange forskellige produkter til både større og mindre virksomheder gennem årene. Derfor kan vi med garanti sige at vi også kan hjælpe dig med dit fremtidige projekt!

Vi er et prisvenligt bureau i den forstand at vi tager højde for vores kunders budget. Vi finder således næsten altid en løsning, som kan efterleve ønsker og behov. Vi er ikke de absolut billigste på markedet men langt fra de dyreste. Vi vil gerne levere vores løsninger og services til en god pris, og hvis vi kan mærke, at en billig pris er vigtigere, end at få kvalitet for pengene, så er det vores opgave at gøre opmærksom på alternativerne.

Samtale omkring din løsning

Dit foretrukne bureau i Thisted

For at finde ud af, hvorvidt vores kemi, professionalisme og mulige samarbejde hænger sammen, anbefaler vi at planlægge et uforpligtende møde. Dette er helt uden omkostninger, men udelukkende for at snakke om dine muligheder og ønsker. Uanset om ønsket er en ny hjemmeside, webshop eller visuel identitet kan vi være dig behjælpelig.

Vi kan godt forstå, at det kan være svært at finde det helt rette web- og reklamebureau. Derfor anbefaler vi også, at du læser om vores kundecases. For hvem er bedre til at fortælle om os end vores kunder? Vi er sikre på, at du kan finde noget bekræftende og interessant ved at læse om vores kunders tilfredshed. Skulle du have yderligere spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er således et seriøst og professionelt bureau i Nordjylland, som både kan levere fede hjemmesider og webshops, skarpe visuelle identiteter, flotte grafiske designs, og ikke mindst rådgivning.

Som dit bureau udvikler vi unikke hjemmesider og webshops i WordPress og Woocommerce

Hos Simsoft kan vi levere grafiske løsninger til dit behov

Skal man som virksomhed have en stærk visuel identitet, er det vigtigt at man forstår at styrke identiteten i både tryksager og digitalt design. Visuel identitet dækker derfor ikke kun logoet, typografien og farverne, men også de elementer, baggrunde, billeder og ikoner man supplerer med sit design.

Som professionelt bureau hjælper vi gerne dig med at formidle din mission og vision gennem stratetisk formidling. Vores primære opgave er at brande din virksomheds budskab. Vi er ikke blege for at tage imod store grafiske opgaver. Har du nogle grafiske opgaver der skal løses, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

 

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 19 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon