Om os

HVORFOR VÆLGE OS

 

 

   Fuldt responsivt design

Vi leverer solide løsninger, hvor både bruger- oplevelsen og et unikt design er i fokus. Alle vores sider er naturligvis fuldt responsive, så de automatisk tilpasser sig tablet eller anden mobil enhed. 

 

   Ubegrænsede muligheder

Hos Simsoft Hosting lytter vi til vores kunder. Derved sikrer vi os, at vores kunder får det, de skal bruge. Vi har lavet mange unikke løsninger, hvor fokus har været på funktionalitet og specielle ønsker fra kunden. 

 

   UmBRACO

UmBRACO er et dansk udviklet CMS-system, med stor fokus på brugervenlighed og sikkerhed. Alle vores hjemmesider hostes på danske servere i et Microsoftbaseret miljø. Det er din garanti for høj sikkerhed og brugervenlighed.  

 

  vi er glade...

... når vores kunder er glade. Derfor sætter vi en ære i altid at være i løbende dialog med vores kunder. Også når et projekt er afleveret. Simsoft Hosting er mere end bare en samarbejdspartner - vi er en ven af huset.

  Unikt tilpasset Design

Vores faglige stolthed ses først og fremmest i de designs, vi leverer til vores kunder. Et unikt design, produceret af vores dygtige grafiker, som bliver tilpasset din virksomhed og dit behov. En løsning, der ikke ligner andres og gør dig mere synlig. 

  Support

Har du små IT problemer eller spørgsmål hjælper vi gerne over telefonen eller via TeamViewer hvor en Simsoft Hosting medarbejder midlertidigt har adgang til din computer. Hos Simsoft Hosting er der ingen dyre overraskelser - vi gør altid opmærksom på, når vi tænder "taxametret" 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok