Per L

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside?

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside? Vi oplever tit, at vores kommende kunder spørger os, hvad det koster at få lavet en professionel hjemmeside. Det forstår vi godt. Ligesom med så meget andet har vi fuld forståelse for, at prisen har stor betydning for dit valg af webbureau. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser, hvor både store- og små virksomheder kan være med. Hos Simsoft ønsker vi at levere et ærligt og samvittighedsfuldt arbejde, hvor dine ønsker og behov er i højsædet. Kontakt os i dag helt uforpligtende og lad os i fælleskab finde ud af, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed!

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside?

Professionelle hjemmesider – WordPress hjemmeside

Det er næsten umuligt at give en fast pris på din nye hjemmeside på forhånd. Dette skyldes at ingen hjemmesider er ens, hvorfor prisen også bliver individuelt beregnet. Prisen udregnes efter hjemmesidens størrelse, funktionalitet, kvalitet, dine ønsker og meget mere. Hos Simsoft tager vi 8.995 kr. for en helt standard løsning til en hjemmeside samt 12.995 kr. for en webshop. Hvis du ønsker, at vi skal være dit kommende webbureau og udarbejde din nye hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os. Første trin er at du kontakter os helt uforpligtende, hvor vi sammen kan snakke om dine ønsker, behov og ikke mindst budget. Herefter vil vi i fællesskab finde den bedste løsning for din virksomhed. Ud fra et konkret pristilbud er det op til dig at takke ja til et fremtidigt samarbejde med os.

WordPress er det mest udbredte system i verden. Dets professionelle og brugervenlige set-up samt dets mange funktioner giver alle brugere mulighed for at få indfriet specifikke ønsker og behov. Uanset om det er en ny hjemmeside eller webshop du leder efter, kan WordPress være din foretrukne løsning.

Professionel WordPress-hjemmeside, som tiltrækker flere kunder til din virksomhed

Er du på udkig efter en hjemmesideløsning med et professionelt og tilpasset webdesign? I såfald kan vi efterleve dine specifikke ønsker og behov for din nye hjemmeside. Hos Simsoft tilbyder vi kompromisløst designet hjemmesider med tilhørende undersider, som eksempelvis blogfunktion og andre indholdstyper. Alt sammen pakket ind i et lækkert design, som er efter dine specifikke ønsker.

Hjemmesiden bliver desuden bygget på et gennemprøvet set-up af best practices for WordPress og SEO. Dets brugervenlighed og uendelige muligheder gør WordPress til et glimrende valg for din kommende hjemmeside. Det er ikke et tilfælde, at WordPress er det mest brugte CMS i verden.

Hvorfor vælge WordPress?

Med en hjemmeside i WordPress får du en række fordele. Først og fremmest får du en hjemmeside, der er optimeret til søgemaskineoptimering (SEO). Dette har stor betydning for, at der kommer besøgende til din side fra Google. Derudover er det vigtigt at din hjemmeside er responsiv. Med dette menes, at hjemmesiden tilpasser sig til den enhed, som dine kunder tilgår din hjemmeside fra. Ved at vælge WordPress er du således sikker på, at din hjemmeside kan ses på alle skærmstørrelser.

Som nævnt tidligere tilbyder WordPress tusindvis af flotte temaer og designs. Derfor er det nærmest kun din fantasi der sætter grænser for dit nye webdesign. Ud fra dine ønsker og behov kommer vi gerne med forslag til løsninger og muligheder. Afslutningsvis har WordPress den store fordel at være et brugervenligt system, hvorfor det gør det let for dig at navigere og ændre funktioner i systemet. Vælger du os som din løsning skal du ikke være nervøs for, at du ikke selv kan ændre og tilføje nye funktioner, selvom det er os, der udarbejder hjemmesiden. Vi guider og vejleder dig samt sender dig videoguides, hvis dette er ønsket.

Prisen på en professionel hjemmeside

Der er stor forskel på, hvad en professionel hjemmeside koster alt efter hvilket webbureau du benytter. Det kan være svært og indviklet at finde dit foretrukne webbureau i mængden af de mange udbydere. Også fordi prisen kan variere meget. Hos Simsoft tilbyder vi en fair pris for din nye professionelle hjemmeside. Faktisk er vores priser meget lavere end gennemsnittet af andre webbureauer. Alligevel går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Det kan således betale sig at finde frem til det helt rigtige webbureau. Et bureau som lytter til dig som kunde, som forstår dine behov og som ikke mindst kan tage højde for dit budget. Vi vil gerne være dit foretrukne valg!

Ønsker du en ny og moderne hjemmeside? Som dit webbureau udarbejder vi din hjemmeside med afsæt i dine ønsker og behov!

Billig hjemmeside af høj kvalitet

Med en lang erfaring inden for området tør vi godt at kalde os selv eksperter i at lave WordPress hjemmesider og webshops. Vi vil således rigtig gerne være din fremtidige sparrings- og samarbejdspartner. Vi laver udelukkende hjemmesider i WordPress, da vores erfaringer siger, det er det bedste for vores kunder, som let og overskueligt kan håndtere hjemmesiden bagefter. Der er ikke nogle spørgsmål vi ikke kan besvare når det kommer til WordPress og dens muligheder. Er der, mod forventning, noget vi ikke kan klare, så sørger vi selvfølgelig for enten at henvise dig til nogen, der kan eller ganske enkelt sige det ikke kan lade sig gøre. Vi tager ikke kunder ind, hvor vi ikke er 100% sikre på, at vi kan løse opgaven til perfektion.

Vi lægger en stor dyd i, at overholde de priser vi sætter inden samarbejdet og er helt transparente med, hvad det koster inden du går i gang med at købe en WordPress hjemmeside hos os. Vær derfor ikke bange for at spørge os om muligheder, også selvom du tænker, at det ikke kan lade sig gøre. Du bliver måske overrasket over, hvor meget vi egentlig kan.

Få nemt en pris på en hjemmeside

Du kan helt nemt og uforpligtende kontakte os og få et prisoverslag på dit projekt. Første skridt er, at vi i fællesskab finder ud af hvilke løsninger du foretrækker og hvordan vi kan komme i mål med din nye hjemmeside bedst muligt. En ting er sikkert: vi er først tilfredse, når du er tilfreds!

Med en ny hjemmeside i WordPress får du en række fordele: Vi har opridset nogle af dem nedenfor:

  • Let at ændre og tilføje funktioner og indhold
  • Optimeret med Google
  • Løbende opdatering af plugins
  • Nem opsætning af undersider
  • Brugervenligt system
  • Komplet layout til din virksomheds målgruppe

Kontakt os i dag og lad os få en uforpligtende samtale om dine hjemmeside ønsker.

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon