Woocommerce webshop

Skal du have din egen online butik, så er en WooCommerce webshop løsning hos Simsoft det helt rette for dig

Med en WooCommerce webshop er det vigtigt at du kommer rigtigt fra start. Hos Simsoft har vi flere års erfaring med opsætning af woocommerce webshops i CMS systemet: WordPress.

En Woocommerce webshop er løsningen til dig, som skal sælge op til 5.000 produkter online. Vi leverer en løsning, hvor du bestemmer funktionaliteten af din webshop, og dine produkter. Du får samtidig en webshop i et responsivt design, som er skræddersyet fra top til bund, ud fra netop dit behov.

Vi er spritnye på Trustpilot!

Bliv kontaktet idag

Udfyld vores kontaktformular herunder. Modtager vi den i vores arbejdstider mellem 9.00 – 17.00 bliver du kontaktet idag.

Professionelle & prisfornuftige WooCommerce webshops

En WooCommerce webshop hos Simsoft indeholder mere end bare opsætning

Hos Simsoft leverer vi en brugervenlig og responsiv webshop, opsat i modulet WooCommerce, som er brugt verden over.

Vi opsætter et flot og unikt design til alle vores løsninger, som bliver opsat i det brugervenlige Elementor PRO, som gør det nemt for dig som bruger, at lave ændringer, både af tekst og billeder. Elementor PRO er også fyldt med moduler og widgets, som man selv kan lege med, ved hjælp af det lette “drag and drop” system.

Når webshoppen nærmer sig lancering, opsætter vi betalingsløsningen via QuickPay og Clearhaus. Denne process er vi også behjælplige med, da vi kan sørge for opsætningen, og integreringen af betalingsløningen på webshoppen, samt dialogerne med 3. parts selskaber.

Din WooCommerce webshop vil selvfølgelig være opsat efter SEO-bogens ABC, så H-tags, links, tekster og billeder er korrekt opsat. Derudover implementerer vi også det populære Yoast-SEO, som er en fantastisk guide, til korrekt brug af søgeoptimering på dine sider.

WordPress

Elementor PRO

woocommerce

Hosting

quickpay

shipmondo

Engangsbetaling

Webshop indhold

Stærkt samarbjede

Responsivt design

Hjælp til SEO

Tilføjelser

Sikkerhed

Design fra top-bund

Tilknyttet fotograf

Målgruppen

Sikker hosting

Ingen robotter, telefonsvarer eller automatiserede omstillinger.

Vi hoster din WooCommerce webshop i vores eget hostcenter, hvor sikkerheden er i top, og support ALTID er let tilgængelig. Du bliver aldrig mødt af en automatiseret telefon omtilling eller mail-robotter. Vi sidder altid klar ved telefonen, til at hjælpe dig.

Vigtigst af alt, leverer vi ikke blot et sikkert og tilfredsstillende produkt, vi indleder også et stærkt samarbejde, hvor vi i fremtiden kan hjælpe med markedsføringen af din løsning, samt optimering og vedligeholdelse af din WooCommerce webshop.

Priser fra:

12.995,-

Et udpluk af vores WooCommerce webshop referencer

Vi er stolte af alle vores kunder og løsninger, derfor vil vi selvfølgelig også gerne vise dem frem!
Herunder kan du se et udpluk af vores WooCommerce webshop løsninger. Kunne du tænke dig at se flere referencer,  så følg linket herunder.

Google Rating
5.0
Based on 5 reviews