WordPress hjemmeside

Få en ny professionel WordPress hjemmeside hos Simsoft. Du ejer hjemmesiden og vi fortsætter samarbejdet.

Hos Simsoft får du en skræddersyet WordPress hjemmeside, som tilpasser sig netop dine ønsker og behov. Når du får lavet en WordPress hjemmeside hos os, er du selv med i hele processen, i det omfang du ønsker. Vi opsætter professionelle hjemmesider i det populære og brugervenlige CMS-system WordPress, som er fuldt ud responsivt. Vi er først tilfreds, når du er tilfreds.

Du får samtidig en samarbejdspartner, som du altid kan komme i kontakt med, som leverer hurtig og imødekommende service. Vi arbejder ud fra en simpel arbejdsgang, som gør det nemt for dig at følge processen fra start til slut.

Vi er spritnye på Trustpilot!
Thisted FC webdesign mockup

Bliv kontaktet i dag!

Udfyld vores kontaktformular herunder. Modtager vi den i vores arbejdstid mellem 9.00 – 17.00 bliver du kontaktet i dag.

Enkel og sikker WordPress Hjemmeside

Responsive og brugervenlige WordPress hjemmesider

Hos Simsoft opsætter vi hjemmesider i verdens mest benyttet CMS-system WordPress. WordPress er et open-source system, hvilket betyder, at der sidder flere udviklere verden over og forbedrer diverse plugins, moduler, pagebuildere og temaer på daglig basis. Det betyder derfor også, at du med en WordPress hjemmeside hos Simsoft, kan være sikker på, at få et system som er “up to date”, hvor der flere gange i ugen kommer opdateringer, der forbedrer netop dit system.

En af grundstenene hos Simsoft er, at det skal være nemt for dig som kunde. Med det menes, at vi bruger den ekstra tid i hvert projekt, på at lave et så brugervenligt system, som overhovedet muligt. Vi customatiserer dit kontrolpanel, så det er nemt og overskueligt, for dig som bruger at navigere rundt og arbejde i dit eget system. Når vi er færdige med et projekt, sørger vi for, at du bliver guidet i brugen af din nye WordPress hjemmeside, og vi leverer også gerne videoer, som forklarer de enkelte moduler og plugins. På den måde er vi sikre på at levere en løsning og et produkt, som vores kunder kan bruge og er tilfreds med.

Hvis du ikke har et budget, der åbner for den helt store marketing indsats, så har vi også i vores WordPress hjemmeside løsninger, opsat et plugin der hedder Yoast-SEO. Dette giver dig en let og overskuelig guide i grundlæggende teknisk SEO, så du selv kan være med til, at opretholde en god søgeoptimering på din WordPress hjemmeside.

WordPress ikon

WordPress

Elementor ikon

Elementor PRO

Design ikon

Design fra top-bund

Mobil ikon

Responsivt design

SEO ikon

Hjælp til SEO

betalingskort ikon

Engangsbetaling

Server ikon

Hosting

Server sikkerheds ikon

Sikkerhed

Reb ikon der indikere samarbejde

Stærkt samarbjede

Indholds ikon

Tilføjelser

Kamera ikon

Tilknyttet fotograf

Målgruppe ikon

Målgruppen

Mockup af Nuuk.nu hjemmeside

Samarbejde & support

Vi er altid til at få fat på både før- under- og efter et projekt!

Hos Simsoft kan du være sikker på, at du har en samarbejdspartner, der altid står klar til at hjælpe dig! Vi benytter os ikke af automatiserede omstillinger, telefonsvarere eller robot beskeder via mails. Når du ringer ind til Simsoft kommer du direkte i dialog med os, så vi hurtigt kan finde en løsning, der løser dit behov.

Din WordPress hjemmeside bliver hostet i vores eget hostcenter, hvor vi leverer høj sikkerhed og hurtige servere. Vi oplever stort set aldrig nedbrud, og sørger for at holde vores serverer vedlige hver eneste dag. Der vil altid være en backup af din WordPress hjemmeside, og du kan altid være sikker på, at din hjemmeside ikke bliver hacket af robotter. 

Priser fra:

8.995,-

Et udpluk af vores WordPress hjemmeside referencer

Herunder kan du se et udpluk af de mange WordPress hjemmesider vi har leveret hen over årene. Hvis du følger linket herunder, kan du se flere af vores WordPress hjememside løsninger.

Simsoft logo

CVR: 38958542

Telefon: +45 51 94 26 64
Mail: support@simsoft.dk

Åbningstider:
Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00
Havnen 35, 7700 Thisted

Simsoft logo uden ikon
Google anmeldelser
5.0
Baseret på 14 anmeldelser
js_loader