Visuel identitet og alt i grafik

Nyt logo, grafik til dine sociale medie kampagner eller andre grafiske opgaver. Hos Simsoft skaber vi visuel identitet

Mangler du en visuel identitet, eller er det ved at være tid til fornyelse, så kan vi hos Simsoft levere lige præcis det du har brug for indenfor grafik og design. 

Vi ligger stor vægt på værdien i det visuelle udtryk og arbejder fokuseret på at skabe en rød tråd, fra fysisk grafik, til digital annoncering samt hjemmeside/webshops mm.

Vi er spritnye på Trustpilot!

Bliv kontaktet idag

Udfyld vores kontaktformular herunder. Modtager vi den i vores arbejdstider mellem 9.00 – 17.00 bliver du kontaktet idag.

Visuel identitet

Alt i grafik, lige fra logo, brochure og visitkort til webbannere , skilte og facebook kampagner.

Hos Simsoft ved vi hvor vigtigt det er, at førstehånds indtrykket sidder lige i skabet. Derfor er det også vigtigt at din visuelle identitet er gennemført og udstråler netop din virksomhed.

Hvad er visuel identitet? 
Når man møder en virksomhed på de sociale medier, via google annoncering eller på hjemmesiden, så er det logoet, farverne, typografien og de grafiske detaljer som springer i øjnene med det samme. Det er netop disse elementer der skaber din visuelle identitet. 

Er det vigtigt?
Det er utrolig vigtigt at din identitet går “hånd i hånd” med dine værdier og det udtryk du ønsker at give dine kunder. Det er med til at skabe troværdigheden og genkendelsesværdien.

Logo design

Webbannere

Visuelt design

Visitkort

Brochure

Roll-ups

Skilte

Andre grafiske opgaver

Grafik til dit behov

Hos Simsoft kan vi levere grafiske løsninger til dit behov.

Skal man som virksomhed have en stærk visuel identitet, er det vigtigt at man forstår, at styrke identiteten i både tryksager og digitalt design. Visuel identitet dækker derfor ikke kun logoet, typografien og farverne, men også de elementer, baggrunde, billeder og ikoner man supplere med sit design. Vi er ikke blege for at tage imod store grafiske opgaver, så har du nogle grafiske opgaver der skal løses, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Et udpluk af vores grafiske løsninger

Herunder kan du se et udpluk af de mange grafiske løsninger vi har leveret hen over årene. Hvis du følger linket herunder, kan du se flere af vores grafiske løsninger.

Brugervenlig og overskuelig webshop

Hos simsoft kan vi også hjælpe med at opsætte din nye webshop. Vi opbygger webshops i det populære system WooCommerce, som er en del af WordPress CMS-systemet.

Tid til en ny hjemmeside

Står du og mangler en hjemmeside, som repræsenterer din virksomhed, så er en løsning hos Simsoft lige noget for dig. Vi opbygger vores hjemmesider i det brugervenlige og populære CMS-system WordPress.

Få intern kontrol

Hos simsoft tilbyder vi også et job-styrings system, som er udviklet i virksomheden. Systemet kan hjælpe dig på vej mod bedre håndtering, af eksempelvis dine ordre og opgaver mm. Du får med dette system overblikket over din virksomhed eller forening.