Visuel identitet og alt i grafik

Nyt logo, grafik til dine sociale medie kampagner eller andre grafiske opgaver. Hos Simsoft skaber vi visuel identitet

Mangler du en visuel identitet, eller er det ved at være tid til fornyelse, så kan vi hos Simsoft levere lige præcis det du har brug for inden for grafik og design. 

Vi lægger stor vægt på værdien i det visuelle udtryk og arbejder fokuseret på at skabe en rød tråd fra fysisk grafik til digital annoncering samt hjemmeside/webshops mm.

Vi er spritnye på Trustpilot!
Mockup af logo udvikling til Clinic Magnifique

Bliv kontaktet i dag!

Udfyld vores kontaktformular herunder. Modtager vi den i vores arbejdstid mellem 9.00 – 17.00 bliver du kontaktet i dag.

Visuel identitet

Alt i grafik - lige fra logo, brochure og visitkort til webbannere , skilte og facebookkampagner.

Hos Simsoft ved vi hvor vigtigt det er, at førstehåndsindtrykket sidder lige i skabet. Derfor er det også vigtigt, at din visuelle identitet er gennemført og udstråler netop din virksomhed.

Hvad er visuel identitet? 
Når man møder en virksomhed på de sociale medier via google annoncering eller på hjemmesiden, så er det logoet, farverne, typografien og de grafiske detaljer, som springer i øjnene med det samme. Det er netop disse elementer der skaber din visuelle identitet. 

Er det vigtigt?
Det er utrolig vigtigt, at din identitet går “hånd i hånd” med dine værdier og det udtryk du ønsker at give dine kunder. Det er med til at skabe troværdigheden og genkendelsesværdien.

vektor ikon

Logo design

AdWords ikon

Webbannere

Tryksager ikon

Visuelt design

Visitkort ikon

Visitkort

Brochure ikon

Brochure

Roll-up ikon

Roll-ups

Skilt ikon

Skilte

Visuel identitets ikon

Andre grafiske opgaver

Bønkels kaffe kop design mockup

Grafik til dit behov

Hos Simsoft kan vi levere grafiske løsninger til dit behov.

Skal man som virksomhed have en stærk visuel identitet, er det vigtigt at man forstår at styrke identiteten i både tryksager og digitalt design. Visuel identitet dækker derfor ikke kun logoet, typografien og farverne, men også de elementer, baggrunde, billeder og ikoner man supplerer med sit design. Vi er ikke blege for at tage imod store grafiske opgaver. Har du nogle grafiske opgaver der skal løses, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Et udpluk af vores grafiske løsninger

Herunder kan du se et udpluk af de mange grafiske løsninger vi har leveret gennem årene. Hvis du følger linket herunder, kan du se flere af vores grafiske løsninger.

Simsoft logo

CVR: 38958542

Telefon: +45 51 94 26 64
Mail: support@simsoft.dk

Åbningstider:
Alle hverdage mellem 9.00 og 17.00
Havnen 35, 7700 Thisted

Simsoft logo uden ikon
Google anmeldelser
5.0
Baseret på 14 anmeldelser
js_loader