Kristian Skovsted

Ny hjemmeside

En ny hjemmeside, webshop eller visuel identitet skal udstråle virksomhedens særlige værdier, kompetencer og ikke mindst kvalifikationer. Vi tilbyder nye hjemmesider til både større og mindre virksomheder med afsæt i vores kunders specifikke ønsker og behov. Har du således brug for hjælp til en ny hjemmeside som er moderne, professionel og ikke mindst responsiv? Så tøv ikke med at kontakte os hos Simsoft. Vi vil med stor glæde være din fremtidige løsning.

Ny Hjemmeside mockup

Ny hjemmeside i WordPress

Hos Simsoft udarbejder vi unikke og responsive hjemmesider, som er opsat i det brugervenlige system WordPress. Systemet giver dig som kunde mulighed for nemt og hurtigt at administrere hjemmesidens indhold på en let og intuitiv måde. Dette er en af systemets mange fordele. Med stor erfaring og kendskab til WordPress vil vi påstå at alle og enhver kan navigere rundt og få en følelse af, hvordan brugergrænsefladen fungerer. Hvis ikke, råder og vejleder vi dig gerne løbende. Desuden leverer vi videoguides, som eksplicit vejleder dig gennem dit nye site samt dets muligheder og løsninger.

En anden fordel ved WordPress er, at det storset er muligt at oprette alle typer websider, eftersom at systemet indeholder så mange forskellige muligheder. Således er det nærmest kun din egen fantasi der sætter grænser. Har du et ønske om et avanceret blogmodul, kalendersystem eller noget helt tredje kan vi skabe en løsning for dig. Vi vil sætte en ære i at fremstille din nye hjemmeside i samarbejde med dig som kunde. Din nye hjemmeside vil blive opbygget i et unikt design med udgangspunkt i din visuelle identitet. Vi kan koble storset alt til en hjemmesideløsning hos os. Endvidere sørger vi for at din nye hjemmeside får så høj hastighed som muligt med en struktur opsat efter SEO. Vi skaber professionelt udformede hjemmesider, som er målrettet din specifikke branche.

Bred erfaring og kendskab

Hos Simsoft fremstiller vi udelukkende nye hjemmesider i WordPress. Hvis du som virksomhedsejer ønsker et professionelt, moderne og frem for alt brugervenligt system, så skal du med sikkerhed vælge en WordPress hjemmeside. For din virksomhed betyder det, at du får en ny hjemmeside, som er meget brugervenlig at arbejde med efterfølgende. På baggrund af vores mange års erfaring og arbejde kan vi levere en bred vifte af løsninger på tværs af brancher og kravspecifikationer. Med os som din fremtidige samarbejdspartner kan du være sikker på at få den ønsket ekspertise. Du bliver med andre ord klædt godt på til selv at kunne styre din hjemmeside på egen hånd i fremtiden, og har du ikke tiden eller lysten, så er der support med i alle vores løsninger.

Vi ser ikke vores kunder som abonnenter, men som fremtidige samarbejdspartere, hvorfor ønsket for os er at forsætte samarbejdet efter din nye hjemmeside er blevet lanceret. Med afsæt heri tilbyder vi klippekorts løsninger, som gør det muligt for dig at benytte vores service, når du har brug for det. Du kommer således aldrig til at betale for noget du ikke bruger. Det synes vi kun er fair!

Ny WordPress hjemmeside mobilt design mockup

En ny hjemmeside skal være responsiv

Vidste du at størstedelen af vores søgninger, foretages fra mobilversionen? Derfor er det vigtigt at dit design er responsivt og konverterer på alle platforme og skærmstørrelser. Hos Simsoft sørger vi således for at kunne fremvise din hjemmeside gnidningsfrit på tværs af alle enheder. Det er vigtigt, at din hjemmeside præsenteres professionelt og troværdigt på alt fra Windows til Iphone eller Android systemer. På den måde sikrer du, at brugerne på din hjemmeside bevarer tilliden til at benytte dig og din service.

Udover at det er brugervenligt at have en responsiv hjemmeside, så er det desuden også et algoritmekrav fra Google, at hjemmesiden er nem at navigere på. Dette er uanset om brugeren tilgår hjemmesiden fra en almindelig computer eller fra en mobilenhed. Derfor er en responsiv hjemmeside et must for at din fremtidige hjemmeside fungerer bedst muligt.

Ny hjemmeside? Det skal være nemt for dig som kunde

En af grundstenene hos Simsoft er, at det skal være nemt for dig som kunde. Med det menes, at vi bruger ekstra tid i hvert projekt, på at lave et så brugervenligt system, som overhovedet muligt. Vi customatiserer dit kontrolpanel, så det er så nemt og overskueligt, for dig at finde rundt og arbejde i dit eget system. Når vi er færdige med et projekt, sørger vi for, at du bliver guidet i brugen af din nye WordPress hjemmeside, og vi leverer også gerne videoer, som forklarer de enkelte moduler og plugins. På den måde er vi sikre på at levere en løsning og et produkt, som vores kunder kan bruge og ikke mindst er tilfreds med.

Hvis du ikke har et budget der åbner for den helt store marketing indsats, så har vi også i vores WordPress hjemmeside løsninger, opsat et plugin der hedder Yoast-SEO, som giver dig en let og overskuelig guide i grundlæggende teknisk SEO, så du selv kan være med til, at opretholde en god søgeoptimering på din WordPress hjemmeside. Husk desuden altid at vi gerne vil hjælpe og vejlede dig.

Lad os hjælpe dig med at lave en moderne og brugervenlig hjemmeside i WordPress

Hvad koster en ny hjemmeside?

Det er meget forskelligt hvad en ny hjemmeside koster alt efter hvilken løsning du foretrækker og vælger. Vi kan dog godt afsløre, at du ikke får en professionel, brugervenlig og moderne hjemmeside for et par tusinde kroner. Ligesom det gør sig gældende med alt andet afhænger prisen af, hvad din hjemmeside skal indeholde og hvilke funktioner du ønsker. En ny hjemmeside hos os koster fra 9.000 kr. Når det er sagt så bliver prisen individuelt udregnet ud fra din specifikke case, hvorfor vi anbefaler at du kontakter os således at vi kan udregne din specifikke pris.

Hvis du tænker at vi kunne være en god samarbejdsløsning for dig og din forretning er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Derved kan vi snakke om dine muligheder og løsninger hos os, samt fastsætte en pris for projektet.

Billig hjemmeside

Hos Simsoft får du en ny hjemmeside til en kundevenlig pris. Vores samarbejde og din tilfredshed er vores største interesse, hvorfor prisen er sat så alle kan være med. Derudover har vi ingen lange bindinger eller regler om at beholde din hjemmeside hos os, hvis du har et brændende ønske om at have hjemmesiden stående andetsteds. Med det in mente vil vi ikke kunne tilbyde dig samme gode support og service, hvis ikke din hjemmeside er i vores eget hostcenter. Dette skyldes at vi ikke kan tilgå hjemmesiden og foretage ændringer på samme måde, hvis hjemmesiden tilhører et andet hostingselskab. Vi anbefaler således, at du som kunde hos os forsætter vores samarbejde. Dermed kan vi altid være tilgængelig for dig, når du har brug for det!

Vi ønsker at levere et ærligt og gennemsigtigt samarbejde med afsæt i vores kunders ønsker. Selvom vi tilbyder en billigere hjemmeside end så mange andre på markedet er det ikke ensbetydende med at kvalitet ikke er i højsædet. Tværtimod. Ønsker du således en professionel, brugervenlig og ikke mindst personlig hjemmeside til en fornuftig pris kan vi være din løsning.

Hvorfor skal jeg vælge Simsoft, som min foretrukne løsning?

Hos Simsoft har vi 18 års erfaring inden for hjemmesidedesign, webshops og visuelle identiteter. Fordelene ved at vælge os som din løsning er blandt andet at du altid kan få support og hjælp, når du ønsker det. Vi er en mindre virksomhed, hvorfor vores samarbejde bliver mere personligt, end hvis du vælger en større virksomhed. Hos os ved du altid hvem du kommer i kontakt med og vi ved hvordan vi efterkommer dine ønsker og behov bedst muligt.

Hos Simsoft får du:

  • Højt serviceniveau
  • Unikke WordPress løsninger
  • Høj kvalitet til en kundevenlig pris
  • Levering til tiden
  • Et samarbejde efter dine ønsker og behov

Har du yderligere spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi håber på at være dine foretrukne løsning!

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 20 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon