Per L

Hvad koster en hjemmeside med webshop?

En professionel hjemmeside inklusiv en skræddersyet webshop koster 12.995 kr. hos Simsoft. Denne løsning indeholder alt hvad du skal bruge, for at komme i gang med at vækste din virksomhed online. Vi gør os umage i et hvert samarbejde, og sætter en ære i at udvikle moderne, flotte og funktionelle designs som tager udgangspunkt i din virksomheds vision og målsætninger.

Skal du opstarte en professionel webshop? Eller erstatte en eksisterende webshop med en ny og bedre? Hos Simsoft har vi over 18 års erfaring med at lave hjemmesider, og webshops i WordPress og WooCommerce. Vi har stor erfaring med at løse både små og store udviklingsopgaver. Læs mere om nogle af de tilfredse samarbejdspartnere vi allerede har hjulpet!

Stærk webshop løsning i et mobilt mockup view

En professionel hjemmeside med webshop indeholder:

Nedenfor kan du få et overblik over hvilke elementer du kan se frem til, hvis du køber en professionel webshop hos os:

  • Opsætning af WooCommerce, som gør det muligt at drive handel på din webshop
  • Et unikt og skræddersyet design fra top til bund, uden brug af skabeloner og prædefinerede indstillinger og moduler
  • Opsætning af op til 5 produkter og 10 produktkategorier
  • Et responsivt design, som er flot og overskueligt uanset om dine kunder tilgår din hjemmeside fra en mobil, tablet, computer eller en anden platform
  • En hjemmeside som er opbygget og klargjort til SEO, herunder Yoast SEO, som hjælper og guider dig til at søgeoptimere din hjemmeside
  • Integration af betalingsløsning. Vi hjælper dig med at integrere Clearhaus og Quickpay med webshoppen, så du kan tage imod betaling på din webshop
  • Sikkerhed: Vi sørger for at din hjemmeside er sikker så du ikke bliver spammet på dit domæne eller hacket af robotter. SSL-certifikat er selvfølgelig også inkluderet
  • Et fremtidigt stærkt samarbejde, hvor vi går op i din virksomheds succes og fremtid
  • Opsætning og integrering af Shipmondo på din webshop, som gør det muligt at udskrive pakkelabels via din printer

Du får ovenstående for en samlet pris på 12.995 kr. Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os helt uforpligtende i dag!

En webshop til en god pris

Vi ved gennem vores mange års erfaring, at økonomi spiller en stor rolle i forhold til driften af en virksomhed. Derfor tilbyder vi også en pris, som hverken er dyr eller for billig. Vores erfaring er naturligvis at prisen skal passe til produktet. Dog er vores anbefaling at du passer nøje på med at købe for billigt. Ligesom det er vigtigt at du ikke køber en dyr hjemmeside, medmindre du får en masse for pengene.

Kravene til professionelle webshops i dag er store. Både kunderne og Google forventer og belønner brugervenlighed, sikkerhed og høj hastighed. Det kræver stor teknisk indsigt og erfaring at udvikle en velfungerende webshop, der konverterer optimalt og lever op til alle krav. Disse erfaringer og kompetencer har vi hos Simsoft!

Hjemmeside med webshop pris 

Vil du gerne i gang med at sælge produkter online? Eller flytte din eksisterende webshop over i en moderne WordPress/WooCommerce løsning? Så tøv ikke med at kontakte os i dag helt uforpligtende. WooCommerce er lige for tiden en af de mest populære Webshop løsninger du kan få. Dette er med god grund.

Den er nem og hurtig at komme i gang med, og så er det en billige måde at få en professionel hjemmeside og webshop op og køre på. Vores pris for en optimeret WooCommerce webshop ligger på 12.995 kr. Dette er prisen for en hjemmeside inklusiv en webshop.

Vælg en billig webshop løsning

Selvom vi tilbyder en billig webshop, så betyder det ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Når vi kalder det en billig webshop løsning, så siger det ikke meget om den samlede løsnings pris eller indhold. Det betyder snarere at vi har konkurrencedygtige priser, som du kan forholde dig til. Vi har sat rammerne for en webshop pris og alt efter dine behov i forhold til, hvad webshoppen skal kunne og hvordan den skal se ud, kan den endelige pris variere. Men uanset hvor høje dine ambitioner er og krav til webshoppen, så får du en webshop pris der er 100% transparent.

Webshop prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye webshop løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal produktkategorier

Hvor mange forskellige produktkategorier skal opsættes på din webshop under udviklingen
Du mangler at tage et valg

Næste

Opsætning af produkter

Opsætter du selv produkterne på webshoppen, eller skal vi opsætte dem for dig?

Du mangler at tage et valg

Næste

Integrationer og advanceret udvidelser

Har du brug for yderligere integrationer til din webshop? Hvis du ikke har brug for noget af nedestående klikker du blot på "næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 19 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon