Per L

Webbureau Nordjylland

Søger du et webbureau i Nordjylland? I såfald er vi hos Simsoft et oplagt valg. Hos os får du høj kvalitet, erfaring, personlig service og ikke mindst en ærlig og professionel samarbejdspartner. Med vores mange års erfaring i salg af hjemmesider og webshops til mange forskellige virksomheder, ved vi hvordan tilfredshed skabes. Vores kunder er altid i centrum. Derfor bliver din nye hjemmeside, webshop eller visuelle identitet skabt individuelt og ud fra dine ønsker. Kontakt os i dag og lad os helt uforpligtende snakke om, hvad du søger i et fremtidigt webbureau. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for, at du bliver fuld tilfreds med din nye webløsning. Med andre ord: vi er ikke tilfredse før du som kunde er tilfreds!

Webbureau Nordjylland

Kvalitetsbevidst webbureau i Nordjylland

Hos Simsoft får du et webbureau, som sætter god service og kvalitet i højsædet. Vi strækker os gerne utrolig langt for vores kunder, for at efterkomme deres specifikke ønsker og behov. Vi ser ikke blot vores kunder som cases, men som et samarbejde. Derfor er vi altid behjælpelige med gode råd og support. Dette koster nødvendigvis ikke noget. Vi brænder for det vi laver, hvorfor vi er passioneret inden for hver vores område, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Vi er en mindre virksomhed. En af fordelene ved, at vi ikke er en stor virksomhed med mange medarbejdere er at du altid får direkte fat i os. På den måde kommer du heller aldrig til at skulle igennem andre medarbejdere, som ikke kender til dit projekt. Gennem samarbejdet hos os kender du os og vi kender dig. Med vores base i Nordjylland, nærmere placeret i Thy er vi altid lette at komme i kontakt med, også hvis du ønsker personlig assistance med et fysisk møde.

Vi møder dig i dine ønsker og behov

Vores kunder er både geografisk placeret i Nordjylland og resten af Danmark. Vi har både samarbejde med store- og små virksomheder, hvorfor vi må siges at have en bred erfaring i webløsninger og funktionaliteter. Som erfarent webbureau sætter vi vores kunders interesser højt. Vi lytter til dig og giver dig sparring under udvikling af idéer, råd til implementering og hvordan dit projekt bedst optimeres løbende. Vi kender WordPress som vores egen bukselomme, hvorfor vi med sikkerhed kan sige at din webshop eller nye hjemmeside får de bedste muligheder. Systemet byder på et utal af funktioner og løsninger. Det er således kun fantasien, der sætter grænser.

Vi sørger for en succesfuld platform, og som webbureau i Nordjylland træder vi til hvor end du har behov for assistance. Har du brug for sparring, råd eller et godt tilbud? Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt. Vores webbureau glæder sig til at servicere dig i Nordjylland.

Kreativt bureau med kundevenlige priser

Med vores erfaring i at lave WordPress hjemmesider, webshops og visuel identiet garanterer vi de bedste løsninger og mindst muligheder til utrolig prisvenlige priser. Vi er ikke de aller billigste på markedet men langt fra de dyreste. Vi slår os på, at ligge derimellem, hvor prisen hænger sammen med kvaliteten. Vi går ikke på kompromis med prisen, men vi går til gengæld heller ikke på kompromis med kvaliteten, som er derefter.

Vi er specialister i at udarbejde løsninger, der er fuldstændig tilpasset dit behov. Kommer du med tekster, billeder samt et par idéer til design og layout, så lover vi at levere et færdigt produkt du kan være tilfreds med. Vi er eksperter i, at vælge de rette plugins, der gør din hjemmeside både sikker, søgemaskineoptimeret, mobilvenlig samt fremtidssikker.

Du er meget velkommen til at tjekke alle vores kundecases ud, så du kan få helt ro i maven inden dit køb. Har du spørgsmål er du også altid meget velkommen til at kontakte os.

Book et uforpligtende møde i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Simsoft – Din fremtidige samarbejdspartner

Som din mulige fremtidspartner er vi altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig. Du er altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, for at tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Vi har altid tid til at tage et møde enten ansigt til ansigt eller over telefonen.

Vi kan hjælpe dig hele vejen fra din spæde idé og til siden er i lanceret. Vi tilbyder også gerne vores hjælp til at flytte din side eller webshop fra din nuværende løsning. Hvis ønsket er en mere moderne platform, der passer bedre til din forretning kan vi hjælpe dig. Hos Simsoft leverer vi alt fra opsætning og design til udvikling af indhold og specielle udvidelsesmoduler, der tilføjer de funktioner, du har brug for på din hjemmeside eller i din webshop. Vi håber på at være dit foretrukne webbureau!

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 19 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon