Per L

Pris på hjemmeside

Pris på hjemmeside? Det kan være en jungle at finde rundt i de mange hjemmeside priser. Det har vi fuld forståelse for hos Simsoft, hvorfor ønsket med nedenstående blogpost er at gøre dig lidt klogere på hvad du bør være opmærksom på i din søgning på hjemmesidepriser. Oftest kan det være svært at finde en konkret hjemmesidepris. Dette skyldes at prisen hos langt de fleste webbureauer udregnes efter forskellige faktorer, såsom hvilke funktioner hjemmesiden skal indeholde, størrelsen på siden og ikke mindst dit eget budget. Med disse ting på plads kan prisen på din hjemmeside således regnes ud.

Har du spørgsmål til vores priser hos Simsoft er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Som udgangspunkt koster en hjemmeside 8.995 kr., men alt afhængig af dine ønsker og ambitioner for projektet kan prisen dermed også variere. Med det in mente så ønsker vi selvfølgelig at give dig en kundevenlig pris, som du ikke kan finde mange andre steder. Hvis du synes det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kristian har samtale omkring ny wordpress løsning

Ærlige og gennemsigtige

Selvom vi ønsker at være ærlige og gennemsigtige med vores priser, så er det næsten umuligt at give dig en konkret pris før vi har snakket sammen om dit hjemmesideprojekt. Det er ikke nyt for os, at vores kunder spørger ind til prisen på en professionel hjemmeside. Og vi forstår også godt at prisen har stor betydning for valget af webbureau. Derfor tilbyder vi også konkurrencedygtige priser, hvor både store- og små virksomheder kan være med. Hos Simsoft ønsker vi at levere et ærligt og samvittighedsfuldt arbejde, hvor dine ønsker og behov er i højsædet.

Fordelene ved en WordPress hjemmeside

Hos Simsoft fremstiller vi hjemmesider i det verdenskendte og brugervenlige CMS-system WordPress. At det netop er en hjemmeside i WordPress vi tilbyder er der mange årsager til. Først og fremmest er WordPress et open-source-system, hvilket menes at alle plugins og funktioner kan udvikles til systemet. Det giver dig adgang til et utal af funktioner, som allerede er udviklet og gennemtestet. Derudover kan du få en unikt og indbydende webdesign med en WordPress hjemmeside. Afslutningsvis er den største fordel vel nok, at systemet er brugervenligt og nemt at navigere. Du kan desuden nemt redigere eller tilføje nyt indhold til din hjemmeside.

Ønsker du derudover nye funktioner eller yderligere webdesign er systemet allerede forberedt til, at du kan udvide med avancerede plugins. Du kan også altid give siden et grafisk løft eller bygge nye moduler til de allerede eksisterende.

Hos Simsoft plejer vi at sige, at man hele tiden skal holde sin hjemmeside, dens indhold og ikke mindst udseende up-to-date. Dette har du fuld mulighed for med en hjemmeside i WordPress. Hvis du ønsker ændringer eller forbedringer til din hjemmeside, som du selv har svært ved at udføre, kan vi som eksperter i WordPress hjælpe dig.

Pris på WordPress hjemmeside?

Som nævnt tidligere så starter prisen for en standard WordPress hjemmeside fra 8.995 kr. Med denne startpris in mente kan vi desværre ikke oplyse en endelig pris på din nye hjemmeside, før vi kender dine specifikke behov. Dette skyldes som sagt at prisen udregnes efter dit budget samt ønsker og behov for hjemmesiden. Derfor kan vi først give dig et konkret prisoverslag, når vi i fællesskab har fundet ud af hvilke ønsker du har for din nye hjemmeside.

Der er stor forskel på, hvad en professionel hjemmeside i WordPress koster alt efter hvilket webbureau du benytter. Det kan være svært og indviklet at finde dit foretrukne webbureau i mængden af de mange udbydere. Også fordi prisen kan variere meget. Derfor kan det også være fordelagtigt at være grundig i sin søgning på det rette bureau. Vidste du, at vi hos Simsoft tilbyder kundevenlige priser, som faktisk er meget lavere end gennemsnittet af andre webbureauer. Alligevel går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Det kan således betale sig at finde frem til det helt rigtige webbureau. Et bureau som lytter til dig som kunde, som forstår dine behov og som ikke mindst kan tage højde for dit budget. Vi vil gerne være dit foretrukne valg!

Hvad bør jeg være opmærksom på i mit valg af hjemmeside?

Hos Simsoft laver vi unikke og responsive hjemmesider, som alle udfylder de krav vi mener en professionel hjemmeside bør besidde. Først og fremmest mener vi, at din nye hjemmeside skal afspejle din virksomheds professionalisme. Derudover er det vigtigt at siden styrker dit brand og ikke mindst er med til at øge salget og kundetilgangen. Desuden er det vigtigt, at selve opbygningen af hjemmesiden er udarbejdet på et teknisk stærkt fundament, således at det lever op til nutidens mange krav. I forlængelse heraf skal hjemmesiden være brugervenlig og responsiv. Det vil sige at uanset hvilken enhed dine kunder tilgår din hjemmeside fra vil designet og brugervenligheden fremstå til denne type enhed. Afslutningsvis mener vi at webdesign og den bagvedliggende teknik bør være professionelt udviklet. På den måde sikrer du som kunde, at din WordPress hjemmeside er fremtidssikret og at du selv kan navigere, ændre og optimere siden efter behov.

Kontakt os uforpligtende og få en konkret pris på din hjemmesidepris!

Billig hjemmeside

Som skrevet tidligere så afhænger prisen på en ny hjemmeside meget af dine forventninger og krav. Men når det er sagt, så med så meget andet er der flere webbureauer på markedet, der tager overpris for deres arbejde. Det gør vi ikke hos Simsoft. Vi er ikke interesseret i at tage overpris og samtidig vil vi altid kunne stå 100% inde for det vi udretter. For os er det vigtigt at vi i fællesskab afstemmer ønsker og behov og ikke mindst budget. Det hele skal hænge sammen og vi er ikke tilfredse før du er.

Det vigtigste for os som dit webbureau er, at du står med et resultat, som du er glad og tilfreds for og som ikke mindst repræsenterer din virksomheds værdier på den helt rigtige måde. Du kan til enhver tid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en ny WordPress hjemmeside eller webshop. Vi hjælper dig også gerne med at udforme en ny visuel identitet.

Hvad får jeg som kunde hos Simsoft?

Vi mener at god rådgivning og proaktivitet er opskriften på et godt samarbejde. Vores erfaringer fortæller os, at vi kommer længst med god dialog og derfor er dette altid inkluderet i din hjemmeside pris. Eftersom vi ikke er et stor bureau med mange ansatte ved du altid, hvem du snakker og laver aftaler med. Dette ser vi som en kæmpe fordel. Vi kender dig og du kender os.

Uanset størrelsen og prisen på en hjemmeside hos os, så er fællesnævneren for samtlige projekter at de er gennemførte. Vi går meget op i, at det produkt vi leverer er professionelt, funktionelt og sikkert. Med i en pris, er derfor altid en hjemmeside vi kan stå inde for og som du kan basere din forretning på. Inkluderet i din hjemmeside pris er at den foruden af være professionel også er 100% tilpasset dine ønsker. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med løsningen.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din WordPress hjemmeside. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside udarbejder vi gerne det. Har du spørgsmål til priserne på vores ekstra moduler, så skriv til os via nedenstående formular. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon