Per L

Billig hjemmeside design

Billig hjemmeside design. Leder du efter et billigt hjemmeside design, som samtidig er brugervenligt og moderne? Hos Simsoft er vi eksperter i at lave hjemmesider, som indeholder et responsivt design fremstillet efter dine specifikke ønsker og behov. En billig hjemmeside betyder hverken, at du får en useriøs eller uprofessionel hjemmeside. Tværtimod. Det betyder snarere, at du vælger den korrekte løsning. Hos os modtager du uanset hvad en professionel hjemmeside, hvor funktionaliteten og sikkerheden er i top.

Ønsker du et billigt hjemmeside design kan vi være din foretrukne løsning. Vi opfylder mange af vores kunders ønsker og behov hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig med din drømme hjemmeside? Ved at læse flere af vores kundecases kan du blive meget klogere på, hvad vi står for samt hvad vi kan tilbyde dig hos Simsoft. Hvis du har spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

simsoft kaffekop

Som kunde er du med i hele processen

En ting som vi går meget højt op i hos Simsoft er, at du som vores kunde og samarbejdspartner er med i hele processen. Lige fra første møde og dialog til din nye hjemmeside står færdig og dermed lanceres. Derudover så er vi først tilfredse, når du er. Derfor gør vi os meget umage med at komme i mål med alle dine ønsker og behov. Hvis du overvejer at lade os hos Simsoft hjælpe dig med din hjemmeside og dermed dit drømmedesign så læs meget mere nedenfor om hvordan processen forløber sig.

Først og fremmest starter vi samarbejdet med en dialog om dine forventninger til din nye hjemmeside eller webshop. På baggrund af vores dialog, udarbejder vi det første udkast til hvordan hjemmesiden eller webshoppen kommer til at se ud. Dette er naturligvis med afsæt i dine egne ønsker og behov. Når udkastet er klar, har du som kunde, mulighed for at kigge udkastet igennem og komme med feedback og input om noget skal laves om. Dialogen mellem dig som kunde og os som webbureau vil hele tiden være løbende, hvorfor vi sammen kan finde frem til de bedste løsninger. Afslutningsvis vil hjemmesiden udvikles færdigt og blive testet. Til sidst overdrages siden til dig og lanceres.

Lyder ovenstående som noget for dig, så lad os tage en uforpligtende dialog.

Responsivt hjemmeside design

Ifølge forskellige rapporter kommer mere end 50% af ​​trafikken til hjemmesider fra en mobil eller tablet enhed. Derfor er det vigtigt for din virksomhed at have en hjemmeside, der det nem at navigere rundt i og endvidere hurtigt tilpasser sig den enhed, hvor brugeren tilgår hjemmesiden fra. Dette giver en bedre brugeroplevelse.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert når man snakker om hjemmesider. Det vigtigste er at løsningen passer til dit og dine kunders behov. Vores altoverskyggende mål er at levere tilfredsstillende løsninger til erhvervsdrivende med henblik på at skabe online succes. Derfor tænker vi ikke så meget på antallet af undersider, sprog og funktioner, men mere på om hjemmesiden afspejler din forretning. En hjemmeside med et sparsomt antal sider og funktioner kan give lige så meget mening for dig som et stort og avanceret set-up. Vi anbefaler derfor at du tager en beslutning ud fra din virksomheds nuværende situation og behov.

Det behøver ikke at koste alverden at få en ny hjemmeside. Har du en mindre eller større virksomhed tilbyder Simsoft markedets bedste priser til dig. Få et uforpligtende tilbud på et ny hjemmeside med et billigt hjemmeside design i dag!

Mangler din virksomhed en ny hjemmeside? I såfald kan vi levere et billigt hjemmeside design efter dine ønsker og behov. Kontakt os helt uforpligtende i dag!

Gennemskuelige priser

Med en løsning hos os behøver du ikke være nervøs for uforudsete udgifter og lange bindingsperioder. Vores priser er lette at gennemskue, da det altid er engangsinvestering. Det er vigtigt for os at du føler, at trygheden er i højsædet og dette mener vi bedst at kunne opnås med et gennemskueligt produkt. Derfor tilbyder vi også klippekortsløsninger til dig der ønsker hjælp til din hjemmeside eller dets design. Vi garanterer dig således at du som kunde hos Simsoft kun betaler for det du får lavet. Det synes vi er fair!

Vi har ingen skjulte bindingsperioder eller betingelser, prisen er den du får – hverken mere eller mindre. Vi håber og ønsker altid at vores relation forsætter i form af markedsføring eller drift af jeres hjemmeside. Med det in mente så er det helt op til dig som kunde. Efter projektets afslutning har du et fullservice webbureau i ryggen. Dette vil sige, at vi har muligheden for at understøtte jeres online forretning med eksempelvis markedsføring efter lanceringen. Det er ikke sikkert i ønsker, at markedsføre hjemmesiden med det samme, men vi står klar til at hjælpe og skabe værdi for jer hvis i har behov for det. I får med andre ord en løsning hos os, som ikke bare er en billig hjemmeside, men en professionel sparrings og samarbejdspartner i fremtiden.

På trods af at vi altid står til rådighed og sender videofiler med til at forklare simple løsninger og opdateringer til hjemmesiden, så er det helt naturligt at der opstår ting som kan være svære at løse eller rette op på selv. Det er her vi som samarbejdspartner kommer ind i billedet. Hør meget mere i dag ved at kontakte os via formularen her på siden. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os.

En billig hjemmeside skræddersyet

Med i en hjemmesideløsning hos os hører altid fordelene af verdens mest benyttede CMS-system WordPress med. WordPress er det mest udbredte system i verden af mange grunde, hvor en af de vigtigste helt klart er brugervenligheden. Det er et ekstremt fleksibelt system at lave hjemmesiden i, hvor du senere har muligheden for let at administrere og ændre i siden, som du ønsker. Udover dette er WordPress velegnet til digital markedsføring, hvorfor der er grobund for at skabe online succes med platformen. Vi har arbejdet med WordPress i mange år, hvorfor vi vil kalde os selv eksperter i netop dette system. Du kan læse meget mere om WordPress og fordelene ved systemet i en af nedenstående relaterede blogpost.

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 20 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon