Per L

WordPress hjemmesider priser

WordPress hjemmesider priser? Ligesom med så meget andet tilbydes, der et hav af forskellige WordPress hjemmeside priser, når du sætter søgningen ind på at finde prisen på din nye hjemmeside. Årsagen til de mange differentierede priser skyldes blandt andet kravene til designet, funktionaliteten mv. Det er således næsten umuligt at give et konkret prisoverslag på en ny hjemmeside, eftersom de fleste webdesignere eller hjemmesideudviklere udarbejder prisen efter disse forskellige faktorer. Dette gør sig også gældende hos os. Fordelene ved at benytte os, som din fortrukne hjemmesideløsning er dog, at vi i gennemsnittet er billigere end vores konkurrenter. Er du således på udkig efter en professionel og billig WordPress hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvilke faktorer, der har særlig betydning for hjemmesidens pris kan du læse meget mere om nedenfor, hvor vi også giver dig et prisskøn på din hjemmeside pris hos os. Med det in mente bør du huske på, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende for at få en konkret hjemmeside pris. Vi udarbejder både hjemmesider, webshops og visuelle identiteter med afsæt i vores kunders specifikke ønsker og behov. Skal vi også hjælpe dig?

Wordpress funktioner

Disse faktorer har betydning for din WordPress hjemmeside pris:

Som skrevet ovenfor, så er der en række faktorer, der har betydning for din hjemmeside pris. Nedenfor har vi oplistet og uddybet de mest afgørende faktorer for prisen på din hjemmeside.

  • Hjemmesidens design. Designet har en afgørende betydning for kundeoplevelsen på din hjemmeside og derfor også for prisen på selvsamme. Prisen udregnes alt efter om hjemmesiden skal bygges op i et fast og færdigt tema efter dit behov mere er et unikt design udarbejdet af en grafiker.
  • Funktioner. En standardhjemmeside med de mest almindelige funktioner kræver typisk ikke mange udviklingstimer, mens webshops eller avancerede hjemmesider er baseret på skræddersyede set-ups og funktionalitet.
  • Dine ønsker og behov. Alt efter dine specifikke ønsker og behov, din virksomheds størrelse, budget mv. så udregnes prisen af din nye WordPress hjemmeside derefter.

WordPress hjemmesider priser – Hvad koster en hjemmeside hos Simsoft?

Synes du, at det i søgningen på din nye hjemmeside pris er svært og uigennemskueligt at indhente en reel pris? I såfald forstår vi det godt. Det kan nemlig være svært at navigere i de mange tilbud af webbureauer og freelancers, som tilbyder hjemmesideløsninger. I dag findes der et hav af muligheder og løsninger. Det handler blot om at finde den rette webdesigner eller bureau, som med afsæt i dine ønsker og behov kan komme i mål med din virksomheds nye hjemmeside. Det kan vi hos Simsoft. Vi skræddersyer hver enkelt hjemmeside, således at den passer til hver enkelt kunde. Dette er også årsagen til, at det er umuligt at give en konkret pris på dit projekt, før vi kender til alle dine ønsker for din nye hjemmeside. Prisen afhænger bl.a. af projektets krav, ønsker til funktioner, udfordringer, størrelse, kompleksitet og ikke mindst dit budget.

Hos Simsoft kan du få en professionel hjemmeside designet tilpasset dine behov og målrettet din målgruppe til 8.9995 kr. Dette hjemmeside prisniveau er tilstrækkeligt for mindre og lokale virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside til en fair pris. Ønsker du derimod en hjemmeside med et mere unikt design, flere funktioner og eventuelt en integreret webshop, så udregnes prisen også derefter. Vi tager naturligvis fortsat højde for dine ønsker og ikke mindst budget. Vi håber på at være din fremtidige samarbejdspartner.

Mockup af responsivt webdesign

Det bør du overveje i dit valg af WordPress webdesigner

For at sikre dig professionalisme og den bedste kvalitet af din nye hjemmeside bør du gøre dig grundige overvejelser i dit valg af webdesigner. Vi anbefaler således at du vælger en webdesigner, der kender WordPress helt ind til benet og samtidig forstår den tekniske del af hjemmeside, samt hvilken indvirkning den har på sidens placeringer i søgeresultaterne. Dette kan vi hos Simsoft med sikkerhed tilbyde dig i forbindelse med din nye WordPress hjemmeside. Gennem vores lange erfaring med det brugervenlige system, kan du som kunde være helt sikker på, at vi kan være dig behjælpelige uanset hvad det drejer sig om.

Desuden kan du være sikker på, at vi gør os meget umage i at efterleve din virksomheds ønsker og behov. Vi tager således højde for de forretningsmål din nye WordPress hjemmeside eller webshop skal opfylde.

Optimering af arbejdsgang

Det er vigtigt, at din nye hjemmeside er med til at optimere din virksomheds arbejdsgang. Der er intet formål i at etablere en hjemmeside, som ikke tager højde for hvordan siden kan integreres med jeres eksisterende online systemer. Vi tager således ikke kun højde for dine ønsker og behov for din virksomhed, men også for optimeringen. At have en hjemmeside, som netop tager højde for disse ting sikrer dig en løsning, som ikke fylder unødigt meget i de daglige arbejdsopgaver. Samtidig kan vi sørge for, at bestillinger eller kundehenvendelser automatisk finder derhen, hvor I arbejder med dem, uden at skulle sidde og hælde dem manuelt over fra det ene til det andet system. Vi gør det så let, som overhovedet muligt.

Er du på udkig efter en ny WordPress hjemmeside, som tager højde for dine ønsker og budget? Vi kan hjælpe dig med din nye skræddersyet hjemmeside i dag!

Billig hjemmeside – WordPress hjemmesider priser

Med en WordPress hjemmeside får du høj kvalitet for pengene, i et utrolig brugervenligt set-up. Du undgår at bruge en masse penge på udvikling af et CMS-system (Content Management System), for WordPress har det hele, og kan tilpasse sig hver en løsning. Over mange år har WordPress udviklet sig til at være en af verdens mest brugte platforme til at opbygge hjemmesider. Dette skyldes blandt andet, at systemet er brugervenligt samt tilbyder utallige skabeloner og funktioner. Desuden kan systemet tilpasses specifikt til din virksomheds ønsker og behov.

Vi tilbyder skræddersyet hjemmesider, som er tilpasset dine individuelle ønsker og behov. Trods det, at vores priser på hjemmesider er i den lave ende, så går vi ikke på kompromis med hverken foretrukne løsninger eller kvaliteten af din hjemmeside. Hvis du vælger os som din foretrukne løsning, så er du selv med i hele processen i det omfang du ønsker. Hvis du ikke passer ind i en skabelon, kan vi naturligvis udarbejde et unikt design helt fra bunden ud fra dine ønsker og behov. Vi ser ikke vores kunder som projekter, men som fremtidige samarbejdspartnere, hvorfor vi også gør en dyd ud af at levere en ærlig og professionel hjemmeside løsning til dig og din virksomhed. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds!

Disse betingelser bør din nye WordPress hjemmeside opfylde:

Vi mener, at en professionel designet hjemmeside helt overordnet skal opfylde nogle grundlæggende betingelser. Disse betingelser får du selvfølgelig ved et samarbejde hos os. Vi har oplistet de vigtigste nedenfor:

  • Styrke brandet samt øge kundetilgangen og salget
  • Afspejle virksomhedens professionalisme
  • Moderne webdesign, som er opbygget på et teknisk stærkt fundament, så det lever op til en hjemmesides mange krav
  • Brugervenlig og velfungerende på både computer, mobil og tablet
  • Fremtidssikret således, at du uden problemer kan ændre, justere og optimere efter behov

Hos Simsoft hjælper vi mange kunder hver eneste dag, skal vi også hjælpe dig?

Modtag pris på en ny hjemmeside

Udfyld kontaktformularen herunder, så giver vi dig en mere nødagtig pris på din løsning.

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon