Kristian Skovsted

Webdesign

Ønsker du et nyt webdesign, som er passende til din virksomhed? Så er vi et oplagt valg for dig. Hos Simsoft er vi specialister i design og udvikling af websites. Vores kundeerfaringer spænder bredt, hvorfor vi har stor viden og kendskab på området. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig uanset om du er lokal eller har en mindre- eller større virksomhed. Vi sætter vores kunder i centrum og tager dig i hånden gennem hele processen. Desuden lytter vi altid til dine ønsker og behov og gør vores bedste for at imødekomme ønskerne for dit nye webdesign.

webdesign

Hvad er et godt webdesign?

Et godt webdesign skal ifølge os stemme overens med brugerens forventninger og ikke mindst målgruppen for den pågældende hjemmeside. Desuden er det vigtigt at dit webdesign er efter dine individuelle ønsker og behov. Med afsæt i dine specifikke ønsker sørger vi for, at din hjemmesides design passer til dine kunders forventninger samt skaber værdi for dig som indehaver.

Hos Simsoft ved vi, at et hjemmesidedesign kræver flere overvejelser og skal ses i sammenhæng med den pågældende case. Vi er således helt klar over at der kan være mange tanker og overvejelser forbundet med valget om et webdesign. Det har vi fuld forståelse for. Derfor finder vi sammen den løsning, som vil være den bedste for dig og din virksomhed. Selvom udtrykket på dit design har stor betydning så må vi også erkende, at webdesign ikke kun handler om at lave noget, der er lækkert at se på. Det skal også fungere i praksis, så dine kunder effektivt bliver guidet på vejen til en købsbeslutning. Hos Simsoft tager vi således både højde for designets udtryk og effektivitet.

Hvorfor vælge Simsoft som din webdesigner?

Vi er en virksomhed, som sætter god service i højsædet. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde og gør os umage i at tale et sprog, som vores kunder forstår. Derudover vil vi altid strække os langt for vores kunder. Vi ser ikke blot arbejdet som endnu en case, men som et forhåbentlig fremtidigt samarbejde. Vi sætter en dyd i at hjælpe vores kunder også efter endt arbejde. Således er ønsket at vores kunder bliver til samarbejdspartnere og ikke blot abonnenter. Kontakt os gerne helt uforpligtende i dag og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for dig og dine ønsker.

Hos os får du blandt andet:

  • Højt serviceniveau
  • Unikke WordPress løsninger
  • Høj kvalitet til en kundevenlig pris
  • Hurtig support og levering til tiden
  • Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og ikke blot abonnenter
responsivt webdesign

Få et responsivt design hos Simsoft

For at din hjemmeside bliver så brugervenlig som muligt er det afgørende at siden har et responsivt design. Det betyder at designet tilpasser sig den enhed, som hjemmesiden vises på. Uagtet om brugeren tilgår din WordPress hjemmeside fra en mobil, tablet eller computer skal designet være tilpasset dertil. På den måde sørger vi for at dit indhold og design bliver placeret, så det passer til den skærm det vises på.

Et responsivt design er således en fast bestanddel af et godt web design og en absolut nødvendighed. Vi sørger for, at din hjemmeside er bygget til at være responsiv og fungerer lige effektivt uanset om brugerne tilgår den på hjemmesiden, mobilen, tabletten eller fra computeren. Når det er sagt så er målet for os at du får succes med dit nye webdesign og vigtigst af alt er tilfreds med vores arbejde og ikke mindst samarbejde.

Professionelt og moderne webdesign

Gennem vores erfaring ved vi hvad der skal til at for at dit webdesign bliver intakt. Dette er selvfølgelig både med afsæt i dine ønsker samt med afsæt i de nyeste trends. Dette inkluderer også, at dit design både er lækkert, brugervenligt og præsentabelt uanset på hvilken enhed brugeren tilgår hjemmesiden fra. Hos Simsoft sørger vi således for at dit webdesign altid er 100% moderne.

Hos os bliver dit webdesign bygget op i et unikt design med udgangspunkt i din visuelle identitet. Vi sætter en ære i at hjælpe og vejlede dig uanset hvad du har brug for. Vi tager dig gerne i hånden gennem hele processen med at lave dit nye webdesign. Endvidere er vores design opsætning opsat i det utrolig brugervenlige Elementor PRO. Med Elementor PRO kan du se hvordan dine design tager sig ud i virkeligheden, mens du designer. Det giver desuden et hav af design features, der gør det muligt at skabe lige præcis det æstetiske udtryk og den funktionalitet, du ønsker på din fremtidige hjemmeside.

Hos Simsoft er vores kunder i centrum under hele processen

Vi laver professionelle hjemmesider i WordPress og webshops i moderne design. Uanset om du er en nystartet eller allerede etableret virksomhed kan vi hjælpe dig. Vi opsætter vores webdesign i Elementor, hvor det storset kun er fantasien der sætter grænser. Vi bruger ikke predefineret temaer, eller opsætter hjemmesider og webshops i skabeloner. Dermed bliver alting lavet fra bunden lige fra menupunkter til indholdet på den pågældende side. Eftersom vi næsten kan lave alting inden for webdesign lytter vi også meget til vores kunder og forsøger at efterleve deres ønsker.

Få det webdesign du drømmer om med en WordPress hjemmeside

Vi laver unikke og moderne hjemmesider, opsat i CMS-systemet WordPress, der er verdens mest udbredte værktøj til design af hjemmesider. Du får således en professionel hjemmeside eller webshop, der er søgemaskineoptimeret og tilpasset din virksomhed med det udtryk du ønsker at formidle. Med et webdesign fra WordPress kan nemt selv vedligeholde dit site og tilføje samt ændre udtryk eller indhold.

Vi ser ikke blot vores kunder som cases men som fremtidige samarbejdspartnere. Derfor giver vi dig også en udførlig guide samt videoindhold, der illustrerer de funktioner og valg vi sammen har gennemgået. Derved har du altid noget at vende tilbage til, hvis udfordringer skulle opstå. Når det er sagt så er vi ikke længere væk end et opkald. Og vi hjælper med glæde vores kunder. Også uden at det nødvendigvis koster noget for dig.

For at få succes med sin hjemmeside eller webshop er det vigtigt at vedligeholde og forbedre sine løsninger. Når dit nye professionelle site er klart, kan du selv vælge at stå for vedligeholdelse og markedsføring. Men ellers står vi klar med vedligeholdelse og videreudvikling. Hos Simsoft tilbyder vi klippekorts løsninger til dig, som vil have vores professionelle hjælp eller vejledning til forbedringer eller ændringer af dit site. Med en sådan ordning sparer du således penge, ved at købe flere klip ad gangen, frem for at blive faktureret hver gang du ringer ind. Det synes vi kun er fair!

Vi sørger for du får et hjemmeside design, som er med afsæt i dine egne ønsker og som din virksomhed ikke mindst kan vækste af. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 20 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon