Per L

Hjemmesider pris

Hjemmesider pris? Prisen på en ny og professionel hjemmeside varierer meget alt efter, hvilken hjemmeside løsninger du vælger som dit foretrukne. Derfor kan også det betale sig at gøre sig umage i sit valg. Alt for mange investerer desværre fortsat i billige hjemmesider, der ikke lever op til de krav, der i dag stilles til et professionelt hjemmeside-design. Vælger du en billig hjemmesideløsning, kan det således resultere i en dårlig designet hjemmeside, der med tiden vil blive udfordret teknisk. Dette kan i sidste ende forårsage et hav af frustrationer, uforudsete udgifter og unødigt spild af tid, hvorfor du bør overveje hvilken løsning, der passer til dine ønsker og behov. I søgningen på din nye hjemmeside bør du gøre dig nøje overvejelser om dine ønsker, behov samt til- og fravalg for hjemmesidens funktionalitet og æstetiske udtryk. Ønsker du gode råd og sparring kan vi være din fremtidige løsning.

Har du brug for hjælp til din hjemmeside kan du læse mere om, hvordan vi hos Simsoft kan være dig behjælpelige. Du kan også blive meget klogere på hvilke hjemmesider priser vi tilbyder og hvad du bør overveje i dit valg af hjemmesideløsning Har du yderligere spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi vil gerne hjælpe dig med din nye hjemmeside, webshop eller visuelle identitet.

Tilvalg til din hjemmeside løsning

Hjemmesideudvikling i WordPress

Hos Simsoft benytter vi det verdenskendte og veludviklet system WordPress til at udvikle hjemmesider og webshops. WordPress er det absolut mest brugte CMS i verden, og er under konstant udvikling og opdatering. Der er nærmest ingen begrænsninger i de funktioner, der kan integreres på en professionelt udviklet WordPress hjemmeside.

Vi tilbyder skræddersyet hjemmesider, som er tilpasset dine individuelle ønsker og behov. Trods det, at vores priser på hjemmesider er i den lave ende, så går vi ikke på kompromis med hverken foretrukne løsninger eller kvaliteten af din hjemmeside. Hvis du vælger os som din foretrukne løsning, så er du selv med i hele processen i det omfang du ønsker. Vi er altid tilgængelige i arbejdstiden, hvorfor du kan kontakte os selv ved de mindste ønsker eller ændringer. Desuden er vores fordel den, at vi er et mindre firma, hvorfor du altid kommer direkte i kontakt med din webudvikler og aldrig skal igennem et hav af medarbejdere, som ikke kender noget til dit projekt. Hos Simsoft får du en troværdig og ikke mindst ærlig samarbejdspartner, som ønsker det bedste for dig og din virksomhed.

Vi opsætter professionelle hjemmesider i det populære og brugervenlige CMS-system WordPress, som er fuldt ud responsivt. Vi er først tilfreds, når du er tilfreds. Med os som din samarbejdspartner kan du altid komme i kontakt med os. Vi leverer hurtig og imødekommende service. Vi arbejder ud fra en simpel arbejdsgang, som gør det nemt for dig at følge processen fra start til slut.

Hjemmesider pris – Hvad definerer en professionel hjemmeside?

Som skrevet ovenfor, så kan hjemmesidepriser varierer meget. Som udgangspunkt varierer priserne alt efter, hvilke funktioner hjemmesiden skal indeholde. Jo flere tilvalg du ønsker, jo mere stiger prisen på din hjemmeside også. Med det in mente, så er der fortsat forskel på prisen for en standard hjemmeside hos os og mange andre firmaer, som tilbyder hjemmesideløsninger. Faktisk er vores priser meget lavere end mange af vores konkurrenter.

Årsagen til, at vi kan tilbyde billigere hjemmesidepriser skyldes vores mange års erfaring i branchen, som medfører at processen for at lave en ny hjemmeside er særdeles effektiv. Grundet vores erfaring ved vi altid, hvor vi skal starte og hvordan vi skal komme sikkert i mål med din specifikke hjemmeside løsning. Desuden har vi vores eget hostcenter, hvorfor vi ikke skal i kommunikation med andre hostcentre, som oftest er styret af robotkommunikation mm. Vi har endvidere investeret i flere store “lifetime” plugins, som vi kan anvende til alle vores kunder. Dermed kommer vores kunder aldrig til at betale en yderligere pris for disse plugins. Afslutningsvis har vi qua vores mange års erfaring, lært at tilpasse os den pris, som passer til vores kundesegment. Således kan vi hos Simsoft tilbyde en lidt billigere pris end mange af vores konkurrenter.

Vi mener, at en professionel designet hjemmeside helt overordnet skal opfylde nogle grundlæggende betingelser. Disse betingelser får du selvfølgelig ved et samarbejde hos os. Vi har oplistet de vigtigste nedenfor:

  • Styrke brandet samt øge kundetilgangen og salget
  • Afspejle virksomhedens professionalisme
  • Moderne webdesign, som er opbygget på et teknisk stærkt fundament, så det lever op til en hjemmesides mange krav
  • Brugervenlig og velfungerende på både computer, mobil og tablet
  • Fremtidssikret således, at du uden problemer kan ændre, justere og optimere efter behov

Hjemmesider pris – Hvad koster en professionel hjemmeside?

Prisen på en professionel hjemmeside afhænger af mange parametre. Herunder, hvor stor siden skal være, altså hvor mange undersider der ønskes, hvilke krav der er til designet, om der skal opsættes særlige features og funktioner, om hjemmesiden skal have en webshop integreret og meget mere. Den specifikke pris vil således afhænge af, hvilke krav du har til din nye hjemmeside. Med afsæt i dine specifikke krav og ønsker bør du vide, at der stort set ingen begrænsninger er i en hjemmeside opbygget i WordPress. Det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Er du interesseret i at vide, hvad det helt konkret vil koste dig at få udarbejdet en ny hjemmeside hos os, kan du nemt, hurtigt og effektivt få en hjemmeside pris ved at tage kontakt til os helt uforpligtende. En standard hjemmeside hos os koster 8.995 kr. og er blandt andet velegnet til dig, der har en nystartet virksomhed, som ønsker en flot og brugervenlig hjemmeside i WordPress til at repræsentere din virksomhed professionelt på nettet. Alt efter hvilke funktioner og ikke mindst løsninger, som din hjemmeside skal indeholde udregnes prisen derefter. Jo flere funktioner og krav dets dyrere bliver prisen på din hjemmeside. Vi tager selvfølgelig højde for din økonomi, hvorfor vi også altid finder den helt rigtige løsning tilrettelagt efter dine behov.

Derfor kan det betale sig at investere i et professionelt webdesign

Der er meget store krav til en hjemmesides design og funktionalitet i 2021. Inden for de sidste par år er kravene blevet yderligere skærpet, hvorfor det er vigtigt, at din samarbejdspartner er helt opdateret på udviklingen. Det er vi hos Simsoft. Nutiden kræver således mere end hvad du selv kan gøre ved at lave din egen hjemmeside. I dag kræver det stor faglig- og teknisk viden og erfaring af lave hjemmesider, der fungerer og konverterer optimalt. Det kan således betale sig at investere i et professionelt webdesign, hvor du også i fremtiden kan få support og hjælp, hvis dette viser sig at være nødvendigt. Hvis du overvejer os, som din fremtidige løsning, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Hos Simsoft ejer du naturligvis din egen hjemmeside. Hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte webdesigner, så står det dig frit for. Med det in mente, så bør du vide at vi ikke blot ser vores kunder, som projekter men som fremtidige samarbejdspartnere, hvorfor vi naturligvis ønsker og håber på, at du fortsat bliver hos os og lader os hjælpe dig med ændringer, opdateringer, tilføjelser til din hjemmeside mv.

Skal du have ny hjemmeside? Vi håber på at være din foretrukne løsning!

Få professionel hjælp til din hjemmeside hos Simsoft

Hjemmesider i dag er komplekse størrelser. Derfor har de fleste brug for en vedligeholdelse- og supportløsning på deres hjemmeside. Når din nye hjemmeside er gået live vil du hurtigt opdage, at der er mange ting der skal holdes opdateret undervejs, da du ellers kan risikere at, der opstår alvorlige sikkerhedshuller og funktionalitets problematikker. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du benytter en professionel WordPress supportløsning, hvorfor du kan få hjemmesidehjælp hurtigst muligt.

Hvis du vælger os hos Simsoft til at udarbejde din nye og unikke hjemmeside, så lærer vi dig naturligvis, hvordan du selv nemt og hurtigt kan ændre og tilføje funktioner til din hjemmeside. Med udgangspunkt i WordPress meget brugervenlige univers, så oplever vi alligevel gennem vores erfaring, at nye udfordringer kan opstå, hvorfor det er nødvendigt at kende til professionel hjælp. Det er her vi kommer ind i billedet, som din foretrukne løsning. Vi hjælper mange kunder hver eneste dag, skal vi også hjælpe dig?

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon