Kristian Skovsted

Hjemmeside designer

Hjemmeside designer. Går du rundt og overvejer at få en ny hjemmeside? I såfald er det vigtigt at finde frem til den helt rette hjemmeside designer, der kan hjælpe dig i mål med dine ønsker og behov for dit ønskede hjemmeside design. Et godt og funktionelt hjemmeside design giver bedre resultater. Med en professionel hjemmeside forøger du således din mulighed for online succes, hvis du vel og mærke har et hjemmesidedesign, som er indbydende, unikt og brugervenligt for dine besøgende. Dette er alfa omega for at dine kunder vil vælge din hjemmeside frem for mange andre. Hos Simsoft opbygger vi vores kunders hjemmesider med et professionelt design, som er tilpasset nutidens tendenser og funktioner.

Nedenfor kan du blive meget klogere på, hvilke elementer og funktioner, som har betydning for din hjemmesides design og brugervenlighed. Du er desuden altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi hjælper mange kunder hver eneste dag med at lave unikke og brugervenlige hjemmesider. Skal vi også hjælpe dig?

vektor mockup webdesign

Hjemmeside design er mange ting

Hjemmeside design er mange ting. Man hører ofte om, at de webbureauer der laver hjemmesider i WordPress i mange tilfælde anvender de samme skabeloner, hvorfor kunderne ender med at få en hjemmeside, der er bygget og opsat som mange andres, blot med nye billeder og tekster. Dette praktiserer vi ikke hos Simsoft. Vi mener når vi siger, at hver enkel hjemmeside bliver designet individuelt efter specifikke ønsker. Derfor starter vi altid fra bunden og bygger hjemmesiden op netop til din virksomhed og dets behov. Vi påbegynder processen ud fra virksomhedens logo, hvorfra dit personlige logo tager udgangspunkt i hjemmesidens design. Hvis du ikke allerede har et logo eller har et forældet logo, som trænger til modernisering, så kan vi også hjælpe. Vi udvikler logoer og et nyt visuelt udtryk til mange virksomheder. Skal vi også hjælpe dig?

Hjemmeside designer i WordPress

Vi designer en professionel hjemmeside i det brugervenlige CMS WordPress, som samtidig er det mest benyttede CMS-system i verden. Udover at designe din hjemmeside i WordPress hjælper vi dig også gerne fremadrettet med at holde din hjemmeside opdateret. Det gælder både systemet og indholdet på hjemmesiden. Du kan således få lige den løsning du efterspørger.

Websitet skal ses som kernen i den digitale kommunikation, da det er fra denne platform, at virksomheden har mulighed for at fremvise sin profil, informere, engagere og sælge sine produkter eller tjenesteydelser. Formålet med en virksomheds hjemmeside kan være meget forskellig afhængig af den unikke situation, men det gælder grundlæggende om at ramme sin målgruppe og adskille sig positivt fra sine konkurrenter. Det er her hjemmesidens design kommer ind i billedet. Trænger du til en professionel hjemmeside designer, som kan opbygge dig en ny hjemmeside eller puste liv i den gamle? Så tøv ikke med at kontakte os helt uforpligtende i dag.

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

Der er mange fordele ved at vælge en WordPress hjemmeside. Dette skyldes at WordPress er et udbredt system, som tilbyder alle former for funktioner og opdateringer. Vidste du forresten at WordPress bruges på 27% af de 1 million største hjemmesider på nettet? Hver anden nye hjemmeside der oprettes i dag er i WordPress. Uanset om din virksomhed er stor eller lille kan systemet være for din virksomhed.

Hvis du ønsker at integrere en webshop på din hjemmeside, så er det nemt med en hjemmeside i WordPress. Med en WooCommerce webshop på din hjemmeside får du uanede muligheder for salg af produkter og ydelser, online booking, kundeadgang til online kurser og lukkede grupper og meget mere. Vi hjælper dig gerne med at tilføje en webshop på din nye WordPress hjemmeside.

Skræddersyet og professionelt hjemmeside design

Hvis du køber et hjemmeside design hos Simsoft, så kan du være sikker på at få et skræddersyet og professionelt hjemmeside design, som udvikles efter dine ønsker og behov. Vi har stået bag udviklingen af mange professionelle hjemmesider gennem årene, hvorfor vi også kan hjælpe dig med dine ønsker for et unikt hjemmeside design.

Det kan der være mange bud på, da også webdesign naturligvis kan være præget af mode, personlig smag og overbevisning. Men for os er et godt website grundlæggende en kombination af en god front-end og en god back-end. Med dette menes hvad kunderne ser, når de klikker ind på hjemmesiden (front-end) og den mere tekniske bagvedliggende udvikling (back-end). Det vil sige det kunderne ser, når de klikker ind på hjemmesiden og den mere tekniske bagvedliggende udvikling. Front-end og back-end hænger mange gange nøje sammen, hvorfor det er vigtigt at få det bedste fra begge verdener, når du skal have en hjemmeside. Det hjælper vi dig meget gerne med!

Du må huske på at dit hjemmeside design er dit ansigt udadtil på internettet. Dine besøgende og mulige kunder vurderer på få sekunder, om de vil handle med dig. Med et professionel gennemtænkt WordPress hjemmeside design kan du sikre, at du hurtigt og præcist giver dine potentielle kunder det bedst mulige indtryk af dig og din virksomhed. Dine besøgende på hjemmesiden skal inviteres indenfor. De skal nemt og uden at bruge tid på at lede kunne finde de oplysninger, de har brug for. Det og meget mere sørger vi for at integrere i din nye WordPress hjemmeside.

Dårligt hjemmeside design

Vi lever i en digital virkelighed, hvor dine potentielle kunder er vant til hurtigt at klikke rundt på nettet og finde det, de har brug for. Derfor er det også de færreste, der bruger mange sekunder på en forvirrende, ulogisk og dårligt designet hjemmeside. Mange gange så virker de dårligt designet hjemmesider utroværdige og uprofessionelle, hvorfor mange potentielle kunder vil finde en anden og mere interessant hjemmeside, hvor samme produkt kan købes. Vejen til nye kunder og øget omsætning må derfor siges at være en flot, overskuelig og brugervenlig hjemmeside. Derudover så er det afgørende at din hjemmeside er responsiv, hvorfor den fungerer godt uanset om dine kunder tilgår den via pc, mobil eller tablet.

Få et unikt og professionelt hjemmeside design i dag – Uanset om din virksomhed er stor eller lille kan vi med garanti hjælpe dig!

Google elsker et godt WordPress hjemmeside design

Det er ikke kun kunderne, der elsker et godt hjemmeside design, som udstråler professionalisme og brugervenlighed. Også Google elsker et godt hjemmesidedesign. Både dine nuværende kunder og dine potentielle kunder skal kunne finde din hjemmeside på Google og andre søgemaskiner. En WordPress hjemmeside, der er opbygget teknisk korrekt, er selve fundamentet for, at din side kan optimeres i forhold til søgemaskiner.

Forkert opsat kode, langsom hastighed og manglende mobilvenlighed er blot nogle af de elementer, som kan trække din hjemmeside ned i Googles øjne. Vi sørger for, at din hjemmeside er teknisk 100% i orden, så søgemaskinerne kan læse dit indhold og så du desuden undgår, at Google straffer dig for tekniske fejl. En hjemmeside, der fungerer som den skal, giver dig et solidt udgangspunkt for dit fremadrettede arbejde med din hjemmeside og din online synlighed. Ønsker du kundetilgang, økonomisk vækst eller har du blot brug for at komme i gang og dermed få lavet din første hjemmeside? Isåfald vil vi meget gerne hjælpe dig.

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 20 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon