Kristian Skovsted

Cms hjemmesider

CMS hjemmesider. CMS begrebet dækker over “Content Management System”, hvilket oversat til dansk betyder: “indholdsstyring og vedligeholdelsessystem”. Det er den platform, der anvendes til din hjemmeside, når du skal tilføje og vedligeholde indhold på din hjemmeside, herunder tekst, billeder, menupunkter mv. Typisk kan et CMS anvendes af alle, uden at man er IT ekspert med kendskab til HTML og programmering. Dog er nogle CMS-systemer mere intuitive end andre. Med CM-Systemet kan du nemt og effektivt vedligeholde dit websitets indhold, præcis som du ønsker.

Der findes mange forskellige CMS løsninger på markedet i dag, hvorfor vi med dette blogpost vil forsøge at gøre dig lidt klogere på et af de mest populære; WordPress. På den måde er ønsket at gøre det lettere for dig at finde ud af, hvilket system der er det rette for dig. Har du spørgsmål til nedenstående indhold er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, således at vi kan hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Vores erfaring er baseret på udviklingen af mange forskellige hjemmesider, hvor mål og krav altid er forskellige. Derfor tør vi også godt at love, at vi med sikkerhed kan hjælpe dig.

Per Ladefoged i dialog med tilfreds kunde

Hvad er CMS-system?

Et CMS-system er et webprogram, som kører på en webserver. Kort fortalt betyder det, at det er et system lavet til at kreere digitalt indhold. WordPress er det system, som ligger bagved din hjemmeside, som brugeren ikke kan se. Det er i dette system, at du styrer hvilket noget indhold, som skal fremgå på din hjemmeside. Både tekst og billeder. På dette område er WordPress verdensmester i, at gøre det brugervenligt. Ud over at systemet i sig selv er brugervenligt, så sørger vi for hos Simsoft, at det er ekstra brugervenligt, samt unikt tilpasset dig. Som en ekstra service og en del af prisen, laver vi gerne en guidet video, som forklarer og viser præcis, hvordan du laver ændringer og tilføjelser på din hjemmeside. Den video kan du altid se igen, når du er i tvivl om, hvordan du skal bærer dig ad med en ændring. Skulle der være problemer, er vi også altid klar ved telefonen, og så ringer du blot herind, så hjælper vi dig omgående.

Der findes rigtig mange CMS-systemer, men enkelte er markant bedre end andre, herunder det verdenskendte WordPress. Her tænkes specielt på, hvor fleksible de er, og derved hvor forskellige hjemmesider det egner sig til. Hvad enten du skal have en ny hjemmeside eller ændre i en nuværende, er der en række overvejelser, du bør gøre dig, inden du begiver sig ud i dette. Noget af det vigtigste at være opmærksom på er, om det valgte hjemmeside program lever op til de forventninger, du har til din hjemmeside. Forventninger kan bl.a. inkludere krav til en webshop eller et unikt grafisk design. Vi hjælper dig gerne med at skabe den hjemmeside som du går og drømmer om!

Fordele ved CMS hjemmesider

Der er så mange fordele ved at bruge et CMS til sin hjemmeside, at alle har brug for et:

 • Én eller flere kan redigere indholdet via et grafisk interface fra et vilkårligt sted ved hjælp af en almindelig internetbrowser (fx Internet Explorer).
 • Man behøver ikke at have programmeringserfaring, da indholdet er adskilt fra præsentationen.
 • Du fremtidssikrer din webløsning. Design og placering af indhold kan blot justeres for at få en ny hjemmeside.
 • Automatiseret kvalitetssikring, der sikrer ensartet flotte sider samt gør det lettere at blive fundet via søgemaskiner.
 • Systemet kan tilpasses til præcis jeres behov, og det kan skaleres og funktionalitetsudvides i takt med jeres virksomhed og behov.
 • Alt data gemmes i en database, hvorved man let kan søge i det samt tage backups.
 • Mindre eller intet behov for support, når hjemmesiden er sat op.

Hvad skal din hjemmeside kunne?

Først og fremmest er det vigtigste, at du laver en liste over de behov og krav, du har til en hjemmesideløsning. Stil dig selv det overordnede spørgsmål: “Hvad skal min hjemmeside bruges til?”

Er det et online visitkort med meget få sider, som er nemt at redigere i og uden store og specielle funktioner? Skal hjemmesiden være mere omfattende og have masser af undersider, nyheder, blogindlæg, videoer og mere? Eller skal du have lavet en webshop med hundredevis af produkter, som kan samles i et produktfeed og sættes op til Google Shopping?

Alt efter hvad din hjemmeside skal kunne, vil forskellige CMS løsninger være bedre end andre. Når du har en liste over de ting, bliver det meget nemmere for dig at vælge det rigtige CMS.

CMS hjemmesider – WordPress

1 ud af 5 websteder på internettet drives i dag af WordPress og tallet er opadgående. Dermed kan WordPress kalde sig for verdens mest populære hjemmesidesystem. WordPress’ store fokusområde er brugervenlighed. Med en WordPress hjemmeside er det nemt for dig at administrere din side selv. Indholdet kan redigeres og tilføjes i en nem editor helt uden brug af HTML kodning eller programmering. Systemet er oversat til dansk, og du kan altid finde råd og vejledning i det verdensomspændende netværk af brugere. Hvis ikke du kan finde den hjælp du søger kan vi også som eksperter i WordPress være behjælpelige.

Hos Simsoft fremstiller vi hjemmesider i verdens mest populære hjemmesidesystem. Det er nemt og brugervenligt. Skal din nye hjemmeside laves i Wordpress?

Verdens mest benyttede system

WordPress er forholdsvis nemt at installere hvis man har lidt kendskab til it. Der er mange udbydere som f.eks. one.com der tilbyder “one-click installationer” hvilket gør det nemt og bekvemt at få opsat sin WordPress hjemmeside selv. I forhold til alle andre open source CMS’, har WordPress mange flere plugins, temaer og tilpasninger som hele tiden bliver forbedret af udviklere i hele verden. I nogle tilfælde kan det være svært at lave om på strukturen i temaerne og det vil derfor kræve en WordPress ekspert.

WordPress hjemmesider egner sig til små og mellemstore virksomheder som ikke har alt for avancerede behov. Hvis du gerne vil have en flot hjemmeside inden for en kort tidsperiode eller starte en webshop med 100 – 500 produkter, er WordPress den ideelle hjemmesideløsning for dig.
Her hos Computerpeople anvender vi WordPress til alle vores nyudviklede hjemmesideløsninger.

 • Er nemme at implementere og videreudvikle:
  lave udviklingsomkostninger
 • Er nemme at arbejde med i den daglige drift:
  lavt ressourceforbrug
 • Spiller ekstremt godt sammen med søgemaskinerne:
  du bliver fundet
 • Har velfungerende communities bag sig, dvs. nye funktioner og opdateringer:
  langtidsholdbare

WordPress er ikke bare vores fortrukne CMS til mindre hjemmesider. I dag er det verdens mest benyttede system med en lang række af prominente hjemmesider “på sit CV”. I dag har WordPress overtaget mange af de mindre webløsninger, ikke mindst fordi kunderne nemt selv kan vedligeholde og opdatere

 

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon