Kristian Skovsted

Hurtig hjemmeside

En hurtig hjemmeside er afgørende, hvis dine kunder skal blive på din hjemmeside, og ikke mindst købe dine produkter. Hos Simsoft udvikler vi alle vores hjemmesider i CMS-systemet WordPress. Dette system har et enormt univers af blogins, temaer og moduler, som kan løse et hvert problem og behov. Vi gør en dyd ud af at opsætte din hjemmeside udarbejdet af de bedste løsninger, tilpasset til dine individuelle ønsker og behov. Endvidere sørger vi for at din hjemmeside er opsat på den bedste måde rent teknisk, hvilket gør sig udslagsgivende i henholdsvis: struktur, indhold, sidelængde, link-building og meget mere. Alle sammen faktorer som støtter op om hastigheden på din hjemmeside. Ønsker du en endnu hurtigere hjemmeside? For blot blot 49,- i måneden kan vi hjælpe dig med at udvide din løsning med et kraftfuldt optimeringsværktøj, som sørger for at din løsning bliver endnu hurtigere og bedre for enhver søgemaskine.

Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os helt uforpligtende i dag. Vi har hjulpet både store og små virksomheder gennem vores mange års erfaring som webbureau – Skal vi også hjælpe dig?

Grafisk visualisering af en hurtig hjemmeside fra Simsoft

Få en hurtig hjemmeside 

Hos Simsoft bygger vi lynhurtige hjemmesider, og optimerer de langsomme. Vi kan således hjælpe dig, uanset om du er på udkig efter en helt ny og hurtig hjemmeside, eller om din eksisterende hjemmeside trænger til fornyelse.

Hastigheden på din hjemmeside er et must for at fange potentielle kunders opmærksomhed, og har både betydning for dine kunders oplevelse, men også din placering til dine konkurrenter. En hurtig hjemmeside er både noget dine kunder, og ikke mindst Google vil værdsætte. Nedenfor kan du blive meget klogere på, hvordan du får en hurtig og effektiv hjemmeside, som vil få din virksomhed i vækst.

En hurtig hjemmeside har betydning for kundeoplevelsen 

Undersøgelser viser at du ikke har mere end fem sekunder, til at overbevise potentielle kunder om indholdet af din hjemmeside, når de besøger den. Derfor er det afgørende at have en hurtig hjemmeside. Hvis du har en langsom hjemmeside, vil der være stor sandsynlighed for, at dine besøgende straks vil forsvinde fra din hjemmeside. Derudover kan der være stor risiko for, at de besøgende får opfattelsen af, at din hjemmeside ikke virker, eller er uprofessionel, hvis loadtiden er langsom.

Hos Simsoft har vi specialisteret os i at optimere, og bygge hurtige hjemmesider til et hvert formål. Kontakt os helt uforpligtende i dag, og hør hvordan du kan få en lynhurtig hjemmeside.

En hjemmeside der er hurtig 

En hjemmeside der er hurtig, har betydning for flere ting. Først og fremmest er hastigheden på din hjemmeside en vigtig faktor for dine besøgende. Er din hjemmeside langsom finder kunderne, således blot en anden forhandler med en bedre og hurtigere hjemmeside. Årsagen til at vi som potentielle kunder forventer en hurtig hjemmeside, er at vi i dag har en holdning til, hvordan alt digital skal virke. Det skal være nemt og problemløst. Derfor er behovet for en hurtig hjemmeside enorm.

Udover kundernes behov for en hurtig hjemmeside, så har Google også samme krav til din hjemmeside. Dette skyldes at Google kun er interesseret i at vise os de bedste sider i søgeresultatet (SERP). Af denne årsag er hastighed (page load time) blevet en meget vigtig faktor for Google og dermed for SEO generelt.

Få professionel hjælp til din hjemmeside

Vi har over 18 års erfaring som webbureau. Derfor tør vi også godt kalde os specialister indenfor blandt andet, opbygning af hurtige og professionelle hjemmesider. Ifølge os skal en hjemmeside være hurtig, indholdsrig, konkurrencedygtig og ikke mindst speciel. Hver hjemmeside skal være sin egen, og ikke mindst udtrykke virksomhedens mission og vision. Af denne grund laver vi også hjemmesider efter hver kundes individuelle ønsker og behov. Alle vores hjemmesider bliver således individuelt skræddersyet!

Overvejer du at få hjælp til en hurtig og professionel hjemmeside? Kontakt os for en gratis og uforpligtende samtale. Vi vil gerne hjælpe dig med dine ønsker for din fremtidige hjemmeside! Vi har mange tilfredse kunder, som i dag er gode samarbejdspartnere. Læs mere om deres oplevelse med os.

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon