Kristian Skovsted

Erhvervshjemmeside

Er du på udkig efter hjælp til opsætning eller udvikling af din erhvervshjemmeside? Hos Simsoft bygger vi WordPress hjemmesider til alle slags formål. Uanset om du er en forening, webshop, organisation eller erhvervsvirksomhed, kan vi naturligvis hjælpe dig! Vores erfaring spænder bredt indenfor mange forskellige erhverv, hvorfor vi har den fornødne erfaring til at hjælpe store som små virksomheder. Vi har med tiden udviklet over 600 forskellige løsninger. Derfor har vi også repræsenteret flere forskellige erhverv, behov og målsætninger gennem vores forskellige løsninger. Vi sætter en ære i at hjælpe alle slags virksomheder, og gør os utrolig umage hver eneste gang – skal vi også hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os helt uforpligtende i dag, og lad os i fællesskab finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst!

Ønsker du en erhvervshjemmeside, vil vi med glæde opbygge et stærkt samarbejde med dig. Uanset om du ønsker vores hjælp til en visuel identitet, en hjemmeside med formålet om at skabe leads, eller et opslagsværk, så vil vi glædeligt hjælpe dig. Vi tilbyder desuden en god og konkurrencestærk pris!

Billede af et tandlaege eftersyn hos Hafniahus

Hvad er en erhvervshjemmeside?

En erhvervshjemmeside er en hjemmeside, som kan udtrykke dit budskab, således at dine kunder får de vigtigste informationer om din virksomhed. Dermed er din erhvervshjemmeside måden, hvorpå du kan udtrykke din virksomhed som helhed. Hos Simsoft udarbejder vi mange erhvervshjemmesider i WordPress. Vores hjemmesider er populære, brugervenlige og ikke mindst af høj kvalitet. En erhvervshjemmeside viser sig ofte at være særlig egnet til autoværksteder, små og mellemstore produktionsvirksomheder og startsups. Uanset hvilken virksomhed du har, er det vigtigt at du får en hjemmeside, som passer til dig og din virksomhed. Du kan udtrykke dit budskab gennem din hjemmeside, så dine kunder får de rigtige informationer.

Vi hjælper dig med en erhvervshjemmeside, som bliver udviklet nøjagtig efter dine ønsker og behov!

Hvorfor vælge en erhvervshjemmeside?

Der kan være flere årsager til, at du bør vælge en erhvervshjemmeside. Hvis din nuværende hjemmeside eksempelvis trænger til en opgradering, eller hvis du helt står og mangler en nyetableret hjemmeside. Hos Simsoft vil du først og fremmest få en WordPress hjemmeside, som overholder alle krav og standarder. Derudover vil du selv tage del i hjemmesidens design og funktioner. Du kan være helt sikker på, at der ikke er noget som bliver overladt til tilfældighederne. Vi kommer naturligvis gerne med råd og vejledning, men det er helt op til dig, hvilke funktioner din erhvervshjemmeside skal indeholde, samt hvordan designet af siden skal se ud.

Gennem vores mange års erfaring ved vi, at en erhvervshjemmeside passer perfekt til virksomheder, som har et ønske om at komme ud med et budskab. Desuden er der gennem en erhvervshjemmeside god mulighed for at blive kontaktet af potentielle kunder.

Tag en uforpligtende snak med os

Hos Simsoft tilbyder vi altid en uforpligtende dialog, hvis du har interesse i at høre mere om vores løsninger. Er du interesseret i en erhvervshjemmeside, tilbyder vi gerne et opkald eller en kop kaffe, hvor du har mulighed for at høre mere om vores erhvervshjemmesider. Vores største interesse er at tilbyde dig den løsning, som giver mest mening til dine individuelle ønsker og behov. Kontakt os i dag, og lad os i fællesskab finde frem til hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed!

En professionel erhvervshjemmeside

En erhvervshjemmeside kan hjælpe dig med at nå ud til flere potentielle kunder. Derudover kan hjemmesiden hjælpe dig med at sælge dine varer og tjenester døgnet rundt. En skræddersyet erhvervshjemmeside kan præsentere dine produkter, og gøre det let for potentielle kunder at komme i kontakt med dig. Dette sparer dig tid, og gør det nemt for dine kunder.

Du kan desuden bruge din hjemmeside til at opbygge tillid til dine produkter. Lad os hjælpe dig med at vise potentielle kunder, at din virksomhed er den bedste gennem din erhvervshjemmeside.

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon