Kristian Skovsted

Hjælp til hjemmeside

Har du brug for hjælp til din hjemmeside? I såfald kan vi hos Simsoft være den hjælp du efterspørger. Uanset om du har brug for hjælp til plugins, layoutændringer, hjemmeside-tilføjelser eller noget helt andet, så kan vi være behjælpelige. Vores ekspertise ligger som udgangspunkt forankret i WordPress da dette er vores foretrukne CMS-system. Med det in mente så har vi også kendskab til andre CMS-systemer, hvorfor du altid er meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende vedrørende hjælp til din hjemmeside. Hvis du har problemer med det system, som din hjemmeside er lavet i, kan vi også hjælpe dig med at konvertere din hjemmeside over i det brugervenlige system WordPress. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Gennem vores erfaring ved vi, hvordan vi løser vores kunders problemer bedst og hurtigst muligt. Vi prioriterer vores kunder højt og er ikke tilfredse med vores arbejde, før vores kunder er. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere, hvorfor vi altid står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til din hjemmeside. Har du spørgsmål til nedenstående indhold er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os helt uforpligtende. Vores største interesse er at hjælpe dig med de hjemmeside problematikker du måtte have.

Simsoft hjælper kunde med Wordpress Løsning

Hjælp til ny hjemmeside

Er du træt af din eksisterende hjemmeside eller på udkig efter en ny? Hos Simsoft tilbyder vi hjemmeside løsninger i det brugervenlige og verdens kendte CMS-system (Content Management System) WordPress. WordPress er det system, der udvikles flest specifikke brancheløsninger til. Det betyder også, at en hjemmeside i WordPress kan anvendes af virksomheder inden for alle tænkelige brancher.

Hos Simsoft leverer vi både hjemmesider til større og mindre virksomheder, hvor forskellige typer brancher repræsenteres. En ny hjemmeside lavet i WordPress er anbefalelsværdig blandt andet grundet det brugervenlige system, som er nemt at navigere rundt i. Dette er uanset om du kender noget til hjemmesider i forvejen eller er helt ny på markedet. Desuden er en af systemets mange fordele, at der findes et hav af muligheder og løsninger. Derfor bliver det nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser for hvad vi kan udrette. WordPress er let at tilpasse både i design og funktionsmæssigt uden, at der kræves omfattende kodning eller tilpasning af systemets forskellige elementer. Derfor er WordPress et meget fleksibelt system med et væld af funktioner, der gør det nemt at udvikle en WordPress hjemmeside eller webshop tilpasset din virksomhed.

Professionel hjælp til hjemmeside

Selvom WordPress er et anerkendt og særdeles brugervenligt system, så kan det alligevel være nødvendigt med professionel hjælp til din hjemmeside. Vi ved at vedligeholdelsesopgaver, opdateringer samt teknisk optimering kan give anledning til panik og problemer, hvis ikke man kender hjemmesidens system fuldkomment. Det gør vi hos Simsoft, hvorfor du kan benytte vores service til at få hjælp til din hjemmeside. Vores ekspertise og professionalisme kan du til hver en tid trække på, hvis du er kunde hos os. Er du ikke kunde i forvejen, hjælper vi dig stadig gerne. Vi anbefaler dog, at du bliver kunde hos os, hvorved du altid kan trække på vores professionelle hjælp til din hjemmeside.

Selvom der allerede findes både temaer og funktionsudvidelser (plugins) til de fleste brancher, kræver de ofte nogle små tilpasninger, før løsningen virker helt perfekt til din virksomhed. Disse kan være svære selv at udføre. Vi hjælper dig gerne, uanset hvad dine ønsker eller problematikker må være. Hos Simsoft hjælper vi mange af vores kunder hver eneste dag, skal vi også hjælpe dig? Vi kan hjælpe dig med alt fra drifts- og vedligeholdelsesopgaver, teknik optimering af WordPress samt tilpasning af temaer og plugins. Kontakt os uforpligtende i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside.

Lad erfarne og professionelle eksperter hjælpe dig med din hjemmeside

Hos Simsoft har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med deres hjemmesider. Vi har igennem vores mange år som webbureau været igennem en bred vifte af forskelligartede opgaver for såvel store som små virksomheder, hvorfor vi kender løsningerne helt ind til benet. Vores ekspertise er med afsæt i WordPress, som vi kender som vores egen bukselomme. Men når det er sagt, så tager vi gerne mod nye udfordringer og hjælper dig, hvis din hjemmeside er lavet i et andet CMS-system. Vi har hjulpet andre kunder før, hvis hjemmeside ikke var lavet i WordPress. Kontakt os i dag helt uforpligtende og lad os hjælpe dig med din hjemmeside.

Gennem samarbejdet med vores eksisterende kunder har vi løst og løser fortsat et hav af forskellige problemstillinger og opgaver i WordPress. Det har givet os en ekstra stor indsigt og viden i WordPress, som gør, at vi kan tilbyde dig hjælp til WordPress med enhver tænkelig opgave indenfor WordPress design- eller udvikling. Endvidere gør det os kompetente på området og sikrer dig som kunde hos os den højeste kvalitet og bedste løsning af hjælp til din hjemmeside. Derfor tilbyder vi også fast support- og driftsaftaler med nye såvel som gamle kunder.

Uanset om du har store eller små problemer kan vi være behjælpelige

Uanset om det er store eller små problematikker du har brug for hjælp til, så kan vi hjælpe dig. Der behøver ikke at være tale om store problemer med WordPress, før det kan betale sig at få professionel hjælp. For selv den mindste lille detalje, som driller i hverdagen, kan spænde ben for brugervenligheden og glæden ved din WordPress løsning. Investeringen i professionel WordPress hjælp er hurtig givet godt givet ud. For oftest vil en professionel WordPress-ekspert kunne løse problemerne på kort tid.

Hos Simsoft kan vi hjælpe dig, hvis du ønsker at få ændret designet af dit WordPress-tema eller ønsker et nyt i overensstemmelse med din visuelle identitet. Derudover kan vi hjælpe dig med nye opdateringer og installationer, der er nødvendige for systemets funktionalitet. Har du andre tekniske problemer med WordPress som f.eks. langsomme svartider fra bestemte sider kan vi også være dig behjælpelige.

Ovenstående er blot nogen af de problematikker, som vi til dagligt hjælper vores kunder med. Skal vi også hjælpe dig?

Hos Simsoft har vi de nødvendige kompetencer for at kunne hjælpe dig med din hjemmeside! Vi er eksperter i WordPress og hjælper mange kunder hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

Billig hjælp til hjemmeside

Det kan være svært at finde rundt i de mange tilbud, når du søger hjælp til din hjemmeside. Det har vi fuld forståelse for. Hos langt de fleste af de webbureauer, som tilbyder hjemmeside hjælp betaler du et fast beløb om måneden (en abonnementsordning) uanset hvor meget du benytter den pågældende hjælp. Det gør vi ikke. Vi leverer en ærlig og samvittighedsfuld løsning, hvor du kun betaler for den reelle tid, vi rent faktisk bruger på at hjælpe dig. Derfor anvender vi et klippekort som betalingsmetode. Som kunde får du en række fordele ved at benytte vores klippekort.

Først og fremmest er den største fordel ved denne form for betaling, at du altid kun betaler for den reelle tid, det tager for os at løse opgaven. Derudover så er en af de største fordele at klippekortet sikrer dig tilgængelighed og ikke mindst tillid. Det er således let for dig som kunde at kontakte os for løbende opgaver, uden at vi skal snakke om prisen. Endvidere vil du opleve at vi hele tiden lærer din virksomhed bedre at kende, hvorfor vi kan løse dine pågældende problemer eller ønsker hurtigere og nemmere.

Klippekort kan være en rigtig god løsning, hvis du ved, at du skal bruge hjælp, men gerne vil spare penge. Jo større klippekort du køber, jo flere penge kan du således spare. Vi har hjulpet mange virksomheder med hjemmeside hjælp gennem årene, skal vi også hjælpe dig?

Priser på klippekort

Herunder kan du se vores klippekort priser.
Hjælp til wordpress design klippekort

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon