Per L

Hjemmeside design pris

Er du på udkig efter hjemmeside design pris? I såfald håber vi på at gøre dig meget klogere i nedenstående blogpost. Som erfarent webbureau spørger vores potentielle kunder os ofte ind til prisen på en ny hjemmeside eller webshop. Det forstår vi naturligvis godt. Dog er det svært at give en endelig pris på din nye hjemmeside, før vi kender dine ønsker og behov. Dette fordi vi laver skræddersyede hjemmesider, hvorfor prisen bl.a. afhænger af projektets krav, funktioner, størrelse, kompleksitet og ikke mindst dit budget. Vi udarbejder dog gerne et helt uforpligtende prisoverslag, således at naturligvis kender til den nøjagtige pris for dit projekt. Kontakt os uforpligtende i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med at realisere dine drømme.

Individuelle hjemmeside priser

Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært og uigennemskueligt at indhente en reel pris på din nye hjemmeside. Eftersom at de fleste i dag kan lave en hjemmeside kan det være svært at skelne mellem en almindelig og professionel hjemmeside. Derudover bør du have in mente, at selvom flere og flere kan lave en hjemmeside er det ikke ensbetydende med, at alle der kan opsætte en hjemmeside er webdesigner. Tværtimod. Hos Simsoft hjælper vi dig gerne med at udarbejde din nye hjemmeside specifikt efter dine individuelle ønsker og behov.

Hvis du vælger os som din foretrukne løsning så er første del af processen en dialog, hvor vi taler om dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vi taler om dine forventninger for at efterleve dem bedst muligt. På baggrund af vores dialog udarbejder vi det første udkast til din nye hjemmeside eller webshop. Når dit udkast er klar, har du som kunde mulighed for at kigge det igennem og efterfølgende komme med feedback og input, hvis du ønsker ændringer eller har tilføjelser.

Dialogen mellem dig som kunde og os som webbureau vil hele tiden være løbende, hvorfor vi sammen kan finde frem til de bedste løsninger. Afslutningsvis vil hjemmesiden udvikles færdigt og blive testet. Til sidst overdrages siden til dig og lanceres. Som kunde hos os har du altid mulighed for at kontakte os og trække på vores erfaringer og løsninger inden for hjemmeside support. Vi hjælper dig altid gerne, hvad end det måtte dreje sig om.

webdesign forklarende mockup

Hjemmesidedesign pris

I dag er der meget store krav til en hjemmesides design og funktionalitet i 2021. Af denne grund kan det også betale sig at investere i et professionelt webdesign. Inden for de sidste par år må kravene siges at være blevet yderligere skærpet, hvorfor det er endnu vigtigere, at din kommende webdesigner er helt opdateret på udviklingen. Den tid hvor man til nød kunne slippe afsted med at lave sin egen hjemmeside eller blot købe sig til billigere løsninger må således understreges at være ovre. I dag kræver det en stor faglig og teknisk viden og ikke mindst erfaring at lave hjemmesider eller webshops, der både er brugervenligt og konverterer. Derfor er der også en meget tæt sammenhæng mellem prisen på en hjemmeside og den kvaltiet du får.

Hos Simsoft vil vi gerne være din fremtidige samarbejdspartner

Hos Simsoft kan du være sikker på, at du har en samarbejdspartner, der altid står klar til at hjælpe dig! Vi benytter os ikke af automatiserede omstillinger, telefonsvarere eller robot beskeder via mails. Når du ringer ind til Simsoft kommer du direkte i dialog med os, så vi hurtigt kan finde en løsning, der løser dit behov.

Din WordPress hjemmeside bliver hostet i vores eget hostcenter, hvor vi leverer høj sikkerhed og hurtige servere. Vi oplever stort set aldrig nedbrud, og sørger for at holde vores serverer vedlige hver eneste dag. Der vil altid være en backup af din WordPress hjemmeside, og du kan altid være sikker på, at din hjemmeside ikke bliver hacket af robotter.

Supportløsninger til din hjemmeside

Der er ingen tvivl om at hjemmesider i dag er komplekse størrelser. Derfor har de fleste også brug for en vedligeholdelse- og supportløsning på deres hjemmeside eller webshop. Derfor er det også vigtigt, at du gør op med dig selv om du selv kan tage dig af din hjemmeside opdatering af software, plugins mm. Hvis du ikke har en in-house, der kan hjælpe dig anbefaler vi at du forsætter samarbejdet hos os, hvorfor vi kan være din supportløsning.

Du kan ikke komme uden om at meget af din hjemmesides indhold skal holdes opdateret, da der ellers kan opstå alvorlige sikkerhedshuller og problemer med funktionaliteten. Det kan være en meget stor tidsrøver at bruge tid på at prøve at få selv de mindste ting implementeret eller opdateret. Det er her vi kommer ind i billedet som din supportløsning. Med en professionel WordPress-supportløsning kan du kontakte os alle hverdage mellem 09.00-17.00. Vi hjælper mange kunder hver eneste dag, store som små. Skal vi også hjælpe dig?

Hjemmeside design pris hos Simsoft

Ønsker du et nyt webdesign, som er passende til din virksomhed? Så er vi et oplagt valg for dig. Hos Simsoft er vi specialister i design og udvikling af websites. Vores kundeerfaringer spænder bredt, hvorfor vi har stor viden og kendskab på området. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig uanset om du er lokal eller har en mindre- eller større virksomhed. Vi sætter vores kunder i centrum og tager dig i hånden gennem hele processen. Desuden lytter vi altid til dine ønsker og behov og gør vores bedste for at imødekomme ønskerne for dit nye webdesign.

Hos Simsoft tager vi 8.995 kr. for en helt standard løsning til en hjemmeside samt 12.995 kr. for en webshop. Hvis du ønsker, at vi skal være dit kommende webbureau og udarbejde din nye hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os. Første trin er at du kontakter os helt uforpligtende, hvor vi sammen kan snakke om dine ønsker, behov og ikke mindst budget. Herefter vil vi i fællesskab finde den bedste løsning for din virksomhed. Ud fra et konkret pristilbud er det op til dig at takke ja til et fremtidigt samarbejde med os.

Få en unik og skræddersyet hjemmeside med et individuelt design, der er tilpasset din virksomheds ønsker og behov!

Hvorfor vælge Simsoft som din webdesigner?

Vi er en virksomhed, som sætter god service i højsædet. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde og gør os umage i at tale et sprog, som vores kunder forstår. Derudover vil vi altid strække os langt for vores kunder. Vi ser ikke blot arbejdet som endnu en case, men som et forhåbentlig fremtidigt samarbejde. Vi sætter en dyd i at hjælpe vores kunder også efter endt arbejde. Således er ønsket at vores kunder bliver til samarbejdspartnere og ikke blot abonnenter. Kontakt os gerne helt uforpligtende i dag og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for dig og dine ønsker.

Hos os får du blandt andet:

  • Højt serviceniveau
  • Unikke WordPress løsninger
  • Høj kvalitet til en kundevenlig pris
  • Hurtig support og levering til tiden
  • Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og ikke blot abonnenter

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 19 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon