Kristian Skovsted

Hjælp til webshop

Har du brug for hjælp til opstart af din drømme webshop? Hos Simsoft har vi mange års erfaring med opsætning af individuelle webshops, som skræddersyes efter den enkelte virksomheds identitet. Vi opbygger og udvikler selv webshops i det verdenskendte WordPressmodul: WooCommerce. Al vores ekspertise ligger således inden for dette system. Med det in mente hjælper vi dig naturligvis gerne med andre systemer i det omfang vi favner.

Har du allerede en eksisterende webshop, som du ønsker at flytte til vores WooCommerce modul, kan vi naturligvis sagtens hjælpe dig og lave en god pris på dette. Det er desværre ikke alle systemer der kan flyttes fra et system til et andet. I disse tilfælde vil vi være nødsaget til at lave en ny webshop fra bunden. Er dette tilfældet tager vi en åben dialog, hvorefter det er helt op til dig som kunde at vurdere, hvilken løsning som vil være den mest favorable for dig. Har du et ønske om en professionel webshop, så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver hjemmesider med webshops til en kundevenlig pris!

Kvinde kigge på laptop

Hvad skal en webshop kunne?

Det er naturligvis meget individuelt, hvilke funktioner, ønsker og behov der er for hver enkelt webshop. Derfor skræddersyer vi også alle webshops specifikt til vores kunder. Du bør overveje, hvorvidt du både ønsker en webshop og en ny hjemmeside eller blot en webshop. Hvis du ønsker begge dele, kan det være en god idé at vælge en løsning, der både kan håndtere et shopsystem samt tekstsider. Skal du derimod primært sælge varer, vil en platform udviklet til netop online salg være den bedste løsning. Uanset hvilken løsning du finder mest fordelagtig, er det i vores største interesse at imødekomme det og hjælpe dig godt på vej med din nye løsning.

For at finde ud af, hvad din webshop skal kunne er det afgørende, at du er opmærksom på, om du har brug for at håndtere mange forskellige varianter og kategorier i forhold til de produkter du skal sælge. Herunder bør du allerede gøre dig overvejelser omkring forskellige farver, størrelser, rabatter mv. Hvis du ikke allerede har en idé om hvordan din webshop skal se ud eller hvilke funktioner den skal indeholde, så frygt ej! Vi har naturligvis også mange kunder, som blot ønsker vores input og kreative sind til at opbygge drømmewebshoppen. Skal vi hjælpe dig med at opbygge din webshop i dag?

WooCommerce webshop

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med WordPress, så er det på tide! WordPress har nemlig været det mest benyttede CMS på internettet de seneste mange år. Ikke mindst båret af, at systemet er i konstant teknisk udvikling, og orienteret mod brugernes behov og ønsker.
En af de største fordele ved WordPress WooCommerce er, at der er tale om et ekstremt brugervenligt system. Derfor bør du absolut ikke frygte sværhedsgraden af systemet. Uanset IT-kundskaber kan enhver bruger være med. Får du os til at hjælpe dig med din webshop, guider vi dig desuden trin for trin i hvordan du opretter produkter, rediger og tilføjer, således at du er godt klædt på til at tage din egen webshop i brug!

Billig WordPress webshop

Der findes et hav af fordele ved WooCommerce systemet. Mange der starter op med deres første webshop, benytter netop systemet da det er nemt at installere, udvide og administrere. Derudover er det en meget billig webshopløsning, da systemet tilbyder et hav af flotte design gratis og udvidelser til småpenge om året. Dette er også en af systemets mange fordele, som gør det populært blandt små og nystartede butikker. Med dette in mente, skal systemet ikke undervurderes som “begynder webshoppen”, da den i dag benyttes til mange store internationale online butikker.

Eksperter i WooCommerce webshop

Hos Simsoft tør vi godt efter mange års erfaring med WooCommerce at kalde os eksperter inden for området. Vi favner opsætning af WordPress hjemmesider, webshops og visuelle identiteter til dagligt. Vi rådgiver dig til de bedste og billigste løsninger hele vejen rundt – baseret på flere års erfaringer. Skal du derfor i gang med at drive din egen webshop forretning eller hjemmeside? Så kan vi hos Simsoft hjælpe dig med at få styr på teknikaliteterne, så du er klar til at sælge varer i din webshop nemt og hurtigt!

Vi har en stor interesse i gode samarbejder, hvorfor vi gør en dyd ud af at hjælpe dig med dine ønsker og behov for enten en ny hjemmeside eller webshop. Med det brugervenlige system til både hjemmeside og webshop, så har du nemt mulighed for selv at være webmaster og oprette nye produkter, styre lagerbeholdning mv. Ønsker du derimod blot en webshop eller hjemmeside, der stort set passer sig selv, kan du naturligvis også, som mange af vores andre kunder gør, lade driften og vedligeholdelsen overgå til os.

Ønsker du en ny og moderne webshop? Som dit webbureau udarbejder vi din webshop med afsæt i dine ønsker og behov!

Din webshop skal være nem at administrere og den skal kunne sælge!

Der er ingen tvivl om at den vigtigste funktion for en webshop er at kunne sælge. Men for at din webshop skal kunne sælge de relevante produkter, er det vigtigt at shoppen er kundevenlig og nem at navigere rundt i. Desuden har det afgørende betydning at der er tydelige produktbeskrivelser, samt at der løbende kommer nye produkter til. Alt dette er nemt for dig som ejer at webshoppen at administrere, hvis du vælger et system som WooCommerce. For at eje en webshop i WordPress skal du hverken kunne kode eller have specielle IT-kundskaber. Mange af mulighederne er desuden gratis eller kan tilkøbes for et mindre beløb. Har du brug for hjælp til WordPress hjælper vi dig naturligvis!

Det er således ikke uden grund at cirka 42% af alle verdens webshops i dag er lavet i WooCommerce. Det må være en overbevisende anbefaling i sig selv. Har du yderligere spørgsmål til systemet eller dine muligheder for et samarbejde med os som forretningspartner, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med din fremtidige webshop eller hjemmeside!

Vælg Simsoft som din fremtidige samarbejdspartner

Vil du sælge produkter eller services online? Således kan en WooCommerce webshop hos Simsoft være løsningen for dig. Vi udvikler WooCommerce webshops i det brugervenlige CMS-system WordPress, som er benyttet verden over til opsætning af både hjemmesider og webshops. Hos Simsoft får du:

  • En brugervenlig og responsiv løsning
  • Unikt og skræddersyet design, opsat i tæt dialog med dig og dine ønsker
  • Den bedste og billigste pris på markedet
  • Hurtig og god service
  • Et tæt og vedvarende samarbejde

Vi hjælper mange kunder hver eneste dag – skal vi også hjælpe dig?

Priser på klippekort

Herunder kan du se vores klippekort priser.
Hjælp til wordpress design klippekort

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon