Kristian Skovsted

Hjælp til WordPress design

Har du brug for hjælp til dit WordPress design? Uanset om du har udfordringer med din WordPress hjemmeside eller har du brug for hjælp til ændringer og opdateringer, kan vi hjælpe dig. Til trods for at WordPress er et brugervenligt system, kan der altid opstå noget uventet, som kan kræve udefrakommende og professionel hjælp. I nedenstående blogpost kan du læse meget mere om, hvorledes vi kan vejlede og hjælpe dig angående WordPress.

Hjælp til WordPress design

WordPress hjemmesider

Selvom en hjemmeside i WordPress bærer præg af et ganske brugervenligt system, hvor storset alle kan navigere rundt. Så kan det ikke undgås, at du en gang imellem vil støde ind i problemer, som kan være udfordrende selv at løse. Det kan også være at du ønsker en ny og bedre løsning til din hjemmeside og i den forbindelse har brug for hjælp til at opsætte nye funktioner. Uanset hvad du har brug for hjælp til, kan vi guide dig og hjælpe med løsninger til din WordPress hjemmeside.

Uanset om din WordPresshjemmeside er fremstillet hos os eller andetsteds, så hjælper vi dig meget gerne med at forbedre eller udbygge nye funktioner. Det kan også være at din hjemmeside er langsom, fungerer ustabilt eller mangler et responsivt design. Uanset hvad der måtte være tale om er vi kompetente og erfarne i WordPress og dets funktioner, hvorfor vi med sikkerhed kan hjælpe dig.

Hjælp til wordpress design – Hvor hurtigt kan jeg få hjælp?

Hos Simsoft er vores kunder i centrum. Det betyder også, at vi storset altid er tilgængelige, hvad enten du har brug for vores hjælp telefonisk eller på mail. At vi er lettilgængelige betyder også, at du som kunde kan få vores hjælp hurtigst muligt. Vi stræber efter at hjælpe dig selv samme dag, som du kontakter os. Er du ikke eksisterende kunde gør vi os ligeledes umage for at behandle dit problem hurtigst muligt.

Hvis du har brug for hjælp er det vigtigt for os ikke blot at løse dit problem. Vi gør en dyd ud af at fortælle dig, hvordan vi har løst det pågældende problem samt hvilke andre løsninger systemet giver dig mulighed for at benytte. På den måde lærer du selv hele tiden at navigere og kende til dit eget wordpress design. Hos Simsoft er vi jordnære og forsøger altid at tale i et sprog, som vores kunder forstår.

Hjælp til wordpress design klippekort

Hvad koster det at få hjælp til wordpress design?

Du kender nok de månedlige abonnementer, som flere virksomheder anbefaler. Ulempen ved disse abonnementer er, at du som kunde betaler en bestemt pris hver måned, for noget du muligvis kun benytter dig af en gang imellem. Dette gør sig ikke gældende hos os. Vi tilbyder klippekortsløsninger, hvillet betyder at du kun betaler for den tid vi reelt bruger på at hjælpe dig med din løsning. Vi tilbyder tre forskellige løsninger, som alle sparer dig penge.

Som kunde får du en række fordele ved at benytte vores klippekort. Først og fremmest er den største fordel, at du altid kun betaler for den reelle tid, det tager for os at løse din opgave. Dette er i modsætning til, hvis opgaven skal løses til en fast pris. Derudover er en af de største fordele, at klippekortet sikrer dig tilgængelighed og ikke mindst tillid. Det er således let for dig at kontakte os for løbende opgaver, uden at du skal være nervøs for prisen. Endvidere vil du som kunde opleve at vi hele tiden lærer din virksomhed bedre at kende, hvorfor vi kan løse dine problemer eller ønsker hurtigere og nemmere.

Få wordpress hjælp i dag

Ønsker du hjælp til dit wordpress design? I såfald kan vi tilbyde hjælp i dag, således at dit problem bliver løst hurtigt og effektivt. Hvis du har et ønske om at forbedre eller udbygge dit design med nye funktioner er vi gerne behjælpelige. Vi har mange års erfaring i WordPress, hvorfor vores vifte af kendskab og løsninger er store.

WordPress er et professionelt og moderne CMS system, som gør det muligt at tilbygge nye funktioner ved hjælp af plugins. Det betyder at du altid kan tilbygge ny funktionalitet. En WordPress hjemmeside giver dig således et hav af muligheder, som alle kan tilpasses dine specifikke ønsker og behov. Selvom WordPress er kendt for sin brugervenlighed kan det ske, at dit site pludselig volde dig problemer. Der kan både opstå konflikter mellem forskellige plugins eller fordi designet simpelthen ikke passer ind i din hjemmesides eksisterende visuelle udtryk. Derfor kan det ofte betale sig at få hjælp af os som din WordPress ekspert. Vi kan tilbyde at løse problemerne hurtigt og effektivt, så du ikke spilder dyrebar tid på at lede efter en løsning.

Har du en WordPress hjemmeside som du gerne vil forbedre eller udbygge med nye funktioner? Så lad Simsoft hjælpe dig!

WordPress instruktionsvideo

Hvis du får udviklet din WordPress hjemmeside hos os opsætter vi en video, som instruerer dig i brugen af systemet. Således er ønsket at videoen indeholder alt det du bør vide i forhold til din specifikke hjemmeside samt dens funktioner og muligheder. Vi udarbejder en såkaldt insrtruktionsvideo og gennemgår på den måde hvordan du opretter og administrerer sider, artikler, kategorier og cases. Instruktionsvideoen kan også vise hvordan i bruger specifikke funktionaliteter, som er særlige for din hjemmeside. Med en sådan video har du altid noget at vende tilbage til, hvis spørgsmål eller problematikker skulle opstå.

Selvom vi forsøger at gøre det nemt og lettilgængeligt for dig som kunde, så kan det ikke undgås at der opstår situationer, hvor videoen ikke vil være nok. Derfor bør du vide at vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du måtte have brug for det!

WordPress support – Hjælp til wordpress design

Få WordPress hjælp og support hurtigt og effektivt. Hos Simsoft hjælper vi med alt fra tunge tekniske opgaver til design muligheder og brugervenlighed. Vores erfaring og kompetence gør det muligt for dig som kunde at få den løsning eller hjælp, som du efterspørger. Dette fordi vi kender de mest effektive og solide løsninger til de fleste udfordringer. Endvidere vil vi altid guide dig til de bedste løsninger for din virksomhed. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ting vi tilbyder i forbindelse med hjælp til WordPress design:

  • Designet tager udgangspunkt i moderne designteknikker og trends
  • Designet fremstilles i komplimentære farver og stilrent design
  • Unikt design som er tilpasses virksomhedens visuelle identitet

Vores arme er altid åbne for hjælp og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om hjælp til dit WordPress design. Om du blot ønsker at vi skal løse problemet for dig hurtigst muligt. Eller dit ønske er, at vi skal gøre det i fællesskab således at du lærer, hvordan du undgår de samme problemer igen, er helt op til dig. Kontakt os i dag helt uforpligtende og lad os i fællesskab finde frem til, hvordan vi hjælper dig bedst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon