Per L

Billig WordPress hjemmeside

Leder du efter en billig WordPress hjemmeside? Hos Simsoft får du en billig og professionel hjemmeside i det verdenskendte program WordPress. Da vi benytter et allerede udviklet CMS system, bruger vi ikke mange ekstra timer på at udvikle koder mv., hvorfor vi netop kan holde vores priser nede. Med vores billige priser in mente, betyder det naturligvis ikke at kvaliteten er derefter, tværtimod! Vi udvikler kvalitetssikre og komplette hjemmesider efter dine individuelle ønsker og behov. Hos Simsoft kan du komme online med din virksomhed til en pris, som alle kan være med på – det synes vi kun er fair!

Din hjemmeside har enorm betydning for dine brugeres kunderejse. Derfor tilbyder vi også professionel sparring i forhold til, hvordan du ved hjælp af dit hjemmesidedesign kan fange og fastholde dine kunders opmærksomhed. Og ikke mindst overbevise dem om, at det er din hjemmeside, der er det foretrukne valg. Med en skræddersyet WordPress hjemmeside, der er tilpasset dine behov og ønsker, får du de bedste muligheder for at gøre forbipasserende brugere til faste kunder.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende, for at høre nærmere om dine muligheder for en billig WordPress hjemmeside.

Simsoft support

Professionel WordPress hjemmeside 

Hos Simsoft får du en billig WordPress hjemmeside. Vi udvikler alle sider fra bunden, og gør os altid umage med alle vores løsninger. Oveni vores billige hjemmeside pris, får du også en fantastisk god service, og et hostcenter i højeste kvalitet. Vi har hjulpet mange kunder gennem årenes løb, hvorfor vi godt tør kalde os selv for eksperter indenfor området. Vi har 18 års erfaring i stabil drift, og udvikling af hjemmesider og webshops.

En af fordelene ved at vælge os som webbureau, er at vi ser alle vores kunder som samarbejdspartnere, og ikke blot som cases. Da vi er et lille bureau, kan du være helt sikker på at vi kender dig, og du kender os. Du kommer derfor aldrig til at skulle igennem en masse medarbejdere, som ikke kender dig eller dit projekt. Hos Simsoft er du garanteret hurtig og professionel service. Du kan læse flere af vores kunders 5-stjernede anmeldelser på Google.

Billig hjemmeside hosting 

Det kan tage tid at finde den helt rigtige samarbejdspartner til hosting af din hjemmeside. Hos Simsoft tilbyder vi professionel og billig hosting af din hjemmeside hos os.

Vi tager os af det hele. Du skal ikke røre en finger. Du skal blot fortælle os hvordan du ønsker din hjemmeside skal se ud, hvorefter vi designer den efter dine ønsker. Der er står intet med småt, og din professionelle hjemmeside er 100% din ejendom. Prisen for vores billige hjemmeside inkluderer opsætning og design af din helt egen hjemmeside i WordPress. Du modtager efterfølgende en manual, så du selv kan opdatere din nye hjemmeside med egne tekster, billeder etc. Simsoft tilbyder professionelle webdesigntjenester til overkommelige priser for at hjælpe din virksomhed med at tiltrække flere besøgende, og ikke mindst holde dem på dit websted.

Et trygt og professionelt samarbejde 

Hos Simsoft gør vi os umage i et hvert samarbejde. Det er vigtigt for os at du som kunde føler dig set og hørt. Vi kommer udelukkende med forslag, råd og vejledning, men beslutningerne er helt op til dig! Vi er klar over at hver kunde er forskellig, hvorfor ønskerne til en hjemmeside eller webshop også er dette. Derfor skræddersyer vi også alle vores løsninger specielt til dig og dine behov.

Vi indleder samarbejdet med en dialog om dine forventninger til din nye hjemmeside eller webshop, og starter først projektet når du er helt tilfreds. På baggrund af vores indledende dialog, udarbejder vi det første udkast til hvordan din WordPress hjemmeside kommer til at udforme sig. Når udkastet er klar, har du mulighed for at kigge hele designet igennem og komme med ændringer og forbedringer. Når hjemmesiden er færdigudviklet og testet af, vil den afslutningsvis overdrages til dig, hvorefter den kan lanceres. Du vil aldrig blot få overdraget en hjemmeside uden grundig gennemgang og vejledning. Skulle der opstå yderligere spørgsmål efter overdragelsen, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig!

Billig hjemmeside med webshop

Ønsker du at sælge produkter eller tjenester online? Vi kan opsætte den populære WooCommerce webshop i WordPress. Hos Simsoft udvikler vi udelukkende hjemmesider i WordPress, som er meget sikkert og brugervenligt. Alle har derfor muligheden for at eje en professionel hjemmeside. Du kan helt selv håndtere dine billeder, videoer, farver og andre typer af filer med WordPress, som gør det nemt og enkelt for dig at vedligeholde din hjemmeside. Hos Simsoft kan du få den bedste løsning for dig, til en af de billigste priser på markedet.

Fordele ved en WordPress hjemmeside

Der findes et hav af fordele ved WordPress. Først og fremmest er det udbredte og verdenskendte CMS-system, en yderst brugervenlig og fleksibel platform. Det giver dig endvidere gode muligheder for søgemaskineoptimering samt online markedsføring. Da vi har over 18 års erfaring, tør vi godt at kalde os selv specialister på området. Du kan derfor være helt sikker på at vi har den fornødne viden og erfaring om design, funktioner og ikke mindst afgørende tendenser.

WordPress er verdens mest udbredte CMS-system og en platform, der gør det nemt at promovere din forretning i form af SEO og online marketing. Hos Simsoft får du en WordPress hjemmeside der er:

  • Optimeret til alle typer enheder og skærmstørrelser
  • Hurtig
  • Forberedt til SEO

Lyder ovenstående som noget for dig, så kontakt os helt uforpligtende i dag, og lad os finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig!

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon