Per L

Hvad koster en hjemmeside

Hvad koster en hjemmeside? Prisen på en ny hjemmeside kan variere meget, alt efter dine præferencer, ønsker og projektets generelle omfang. Derfor kan det være svært at give en konkret pris, før vi har talt sammen omkring dine ønsker for hjemmesidens funktioner, design mv. Når det er sagt så er det sjældent, at det koster mere end 20.000 kr. for en hurtig, professionel og ikke mindst individuel løsning hos os.

En standard hjemmeside, udarbejdet i det verdenskendte program WordPress koster 8.995 kr. Hvad du får med i denne løsning, kan du læse meget mere om nedenfor.

Billed baggrund med titel tekst

Hvad koster en standard hjemmeside hos Simsoft?

En standard hjemmeside løsning som naturligvis inkluderer blandt andet et unikt og skræddersyet design koster 8.995 kr. I denne pris får du endvidere:

  • Et responsivt design, som er flot og overskueligt. Uanset om dine kunder tilgår din hjemmeside fra en mobil, tablet, computer eller en anden platform vil hjemmeside være tilpasset dertil.
  • En hjemmeside som er opbygget og klargjort til SEO, herunder Yoast SEO, som hjælper og guider dig til at søgeoptimere din hjemmeside.
  • Sikkerhed! Vi sørger for at din hjemmeside er sikker, så du ikke bliver spammet på dit domæne eller hacket af robotter. SSL-certifikat er også inkluderet
  • Det brugervenlige CMS-system WordPress med uanede muligheder for at udvide, redigere og forbedre dit system. Systemet er utrolig brugervenligt og sørger for, at du som bruger nemt og hurtigt kan tilføje og redigere i din egen løsning.

Afslutningsvis garanterer vi et fremtidigt stærkt samarbejde, hvor vi går op i din virksomheds succes og fremtid.

Benyt vores prisberegner og få en konkret pris i dag!

Er du interesseret i at vide, hvad det vil koste dig at få lavet en ny hjemmeside? Benyt vores prisberegner og få en konkret pris allerede i dag. Ved hjælp af 7 trin, kan vi beregne prisen på din nye hjemmeside. På den måde har du mulighed for at sammenligne vores tilbud med andres, hvis dette er i din interesse. Du får desuden fuld gennemsigtighed i alle vores ydelser, hvorfor du ikke vil møde uforudsete udgifter. Det er vigtigt for os i et eventuelt fremtidigt samarbejde, at alting er afstemt med dig.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi sidder klar til at hjælpe dig tættere på dit valg af webbureau.

Et loyalt og intimt samarbejde 

Vi er et lille webbureau, hvorfor du kan være sikker på at vi ved hvem du er, hvad du står for, samt hvad dine ønsker for et fremtidigt samarbejde indebærer. Det ser vi som en af vores største fordele. Du kommer aldrig til at skulle igennem et hav af medarbejdere, som hverken kender til dig eller dit projekt. Hos os er der ingen mellemled. Samarbejdet bliver af denne grund mere loyalt og intimt. Det kan vi godt lide. Vi ser ikke vores kunder som en cases som blot skal løses, men som samarbejdspartnere.

Vi sætter en ære i at hjælpe og vejlede dig i din proces. Når man skal have lavet en ny hjemmeside, foretager man sig en masse til- og fravalg. Vores fornemmeste opgave, er at gøre dig mere sikker i de valg du foretager dig. Naturligvis med afsæt i dine individuelle ønsker og behov. Vi trækker på vores mange års erfaring, og giver dig inputs til, hvad vi har oplevet der har virket særlig godt. Vores største interesse er din virksomhed fremtid og ikke mindst vejen dertil.

100% tilfredse kunder

Størstedelen af vores kunder har vi fået gennem anbefalinger fra tidligere samarbejdspartnere. Derfor er vores målsætning også, at vores kunder skal være så tilfredse med både service og produkt, at der er mulighed for at de vil anbefale os videre. Hvis du ønsker at se nogle af de projekter vi har været en del af, kan du udforske dem her.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

En professionel hjemmeside med en standard løsning fra WordPress koster 8.995 kr. hos Simsoft. En større hjemmeside koster i omegnen af 10.000-20.000 kr. Det er meget sjældent, at vi ikke kan holde os under 20.000 kr. for en større og avanceret hjemmesideløsning.

Det er som sagt meget forskelligt og individuelt, hvilke funktioner, ønsker og krav den enkelte køber har til en ny hjemmeside. Derfor er det også svært at give en konkret pris, før vi kender til disse faktorer. I nogle tilfælde kan en standard hjemmeside være et super godt valg, hvor det i andre tilfælde vil være nødvendigt med en mere avanceret og funktionseksplosiv hjemmeside. Det er meget forskelligt hvad den enkelte køber har brug for.

Husk på at din hjemmeside er dit præsentationsværktøj overfor potentielle kunder.

En WordPress hjemmeside sikrer dig i fremtiden

Hos Simsoft udarbejder vi alle vores hjemmesider i WordPress. Skal du have en ny hjemmeside, eller blot et redesign af din hjemmeside, er WordPress vejen frem. Med WordPress er du sikret, også i fremtiden. WordPress hjemmesider er nemme og lette at bygge videre på. Ønsker du pludselig nye funktioner, eller et andet design, er systemet allerede forberedt til, at du kan udvide med avancerede plugins, eller blot bygge nye moduler og give siden et grafisk løft.

Vi skræddersyer ALTID vores WordPress hjemmesider fra bunden af, og benytter os ikke af færdige skabeloner. Når vi har lavet din hjemmeside som du ønsker den, er den udelukkende din. Vi guider dig i anvendelsen af din hjemmeside, men du kan være helt sikker på at du fremadrettet selv kan justere og tilføje funktioner. En WordPress hjemmeside er nemlig utrolig nem og brugervenlig at benytte. Har du alligevel brug for vores hjælp, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig!

Hjemmeside prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye hjemmeside løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal undersider

Hvor mange undersider skal der være på din hjemmeside?
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 19 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon