Kristian Skovsted

Hjælp til WordPress hjemmeside

Har du behov for professionel WordPress hjælp til din hjemmeside eller webshop? Hos Simsoft kan vi hjælpe dig uanset om der er opstået problemer, som du ikke selv kan løse, eller du har brug for at få tilpasset eller udviklet temaer eller plugins. Vi har en lang erfaring på området, hvorfor vi med sikkerhed kan hjælpe dig. Dette er uanset hvor stor eller lille en opgave du har brug for at få løst.

hjælp til WordPress hjemmeside

WordPress et brugervenligt system

Vidste du, at WordPress er verdens mest udbredte Content Management System og dermed det CMS-system, der udvikles flest specifikke brancheløsninger til? Det betyder således at systemet anvendes af virksomheder inden for alle tænkelige brancher. Det oplever vi også hos Simsoft, hvor vi leverer hjemmesider til både større og mindre virksomheder samt til forskellige typer brancher. Ønsker du at udvikle en ny visuel identitet kan vi også være dig behjælpelig.

WordPress er kendt for at være et brugervenligt system, som er nemt at navigere rundt i. Desuden er en af dets mange fordele, at der findes et hav af muligheder og løsninger. Derfor bliver det nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser for hvad vi kan udrette. WordPress er let at tilpasse både i design og funktionsmæssigt uden, at der kræves omfattende kodning eller tilpasning af systemets forskellige elementer. Derfor er WordPress et meget fleksibelt system med et væld af funktioner, der gør det nemt at udvikle WordPress hjemmesider eller webshops tilpasset din virksomhed.

Få hjælp hos Simsoft til din WordPress hjemmeside

Trods det at WordPress er et anerkendt og brugervenligt system, kan det alligevel være nødvendigt at kende til professionel hjælp. Gennem vores lange erfaring ved vi, hvordan vedligeholdelsesopgaver, udvikling og teknisk optimering kan give anledning til problemer, hvis man ikke selv er ekspert på området. Det er her vi kommer ind i billedet med vores ekspertise og professionalisme. Selvom der allerede findes både temaer og funktionsudvidelser (plugins) til de fleste brancher, kræver de ofte nogle små tilpasninger, før løsningen virker helt perfekt til din virksomhed. Disse kan være svære selv at udføre. Vi hjælper dig gerne, uanset hvad dine ønsker eller problematikker må være.

Få WordPress hjælp fra Simsoft til:

  • Drifts- og vedligeholdelsesopgaver
  • Teknisk optimering af WordPress
  • Tilpasning af temaer
  • Tilpasning af plugins
WordPress hjemmeside hjælp

Små eller store problemer – Vi hjælper dig!

Når det drejer sig om hjælp til din WordPress hjemmeside kan det både være store og små problemer. Der behøver ikke at være tale om store problemer med WordPress, før det kan betale sig at få professionel hjælp. For selv den mindste lille detalje, som driller i hverdagen, kan spænde ben for brugervenligheden og glæden ved din WordPress løsning. Investeringen i professionel WordPress hjælp er hurtig givet godt givet ud. For oftest vil en professionel WordPress-ekspert kunne løse problemerne på kort tid.

Hos Simsoft kan vi hjælpe dig, hvis du ønsker at få ændret designet af dit WordPress-tema eller ønsker et nyt i overensstemmelse med din visuelle identitet. Derudover kan vi hjælpe dig med nye opdateringer og installationer, der er nødvendige for systemets funktionalitet. Har du andre tekniske problemer med WordPress som f.eks. langsomme svartider fra bestemte sider kan vi også være dig behjælpelige.

Ovenstående er blot nogen af de problematikker, som vi til dagligt hjælper vores kunder med. Skal vi også hjælpe dig?

Få WordPress hjælp fra erfarne WordPress-eksperter

Simsoft har i tidens løb løftet en bred vifte af forskelligartede opgaver for store såvel som for små virksomheder med egen WordPress-hjemmeside. Vi har mange års erfaring med systemet, hvorfor vi kender det helt ind til benet.

Samtidig har vi stor erfaring med de mest udbredte funktionsudvidelser som f.eks. WooCommerce webshop. Samtidig har vi løst et hav af forskellige problemstillinger og opgaver i WordPress, ligesom vi har faste support- og driftsaftaler med flere af vores kunder. Det har givet os en ekstra stor indsigt og viden i WordPress, som gør, at vi kan tilbyde dig hjælp til WordPress med enhver tænkelig opgave indenfor WordPress design- eller udvikling.

Har du brug for hjælp til din WordPress hjemmeside? Uanset om hjemmesiden er fremstillet hos os eller andetsteds kan vi hjælpe dig! Vi har den nødvendige erfaring og kompetence.

Brug for WordPress hjælp? Kontakt os i dag!

Sidder du med et WordPress problem eller en design- eller funktionsmæssig udviklingsopgave i WordPress, der kræver professionel WordPress hjælp og rådgivning? Så tøv ikke med at kontakte os hos Simsoft. Vi er en virksomhed med 18 års erfaring. Vi tilbyder et ekstremt konkurrence stærkt produkt, hvorfor du med ro i maven kan vælge os som din foretrukne løsning. Nedenfor kan du læse mere om de klippekortsløsninger, som vi tilbyder og som sikrer dig den bedste pris, når du har brug for hjælp.

Kontakt os helt uforpligtende og lad os i fællesskab finde den helt rigtige WordPress hjælp til netop jeres WordPress-udfordring.

Du betaler udelukkende for den tid, vi rent faktisk bruger

Hvis du benytter os som din foretrukne løsning betaler du kun for den reelle tid, vi rent faktisk bruger til at løse problemet. For at give dig den bedste og billigste løsning som kunde anvender vi klippekort, som betalingsmetode. Som kunde får du en række fordele ved at benytte vores klippekort.

Først og fremmest er den største fordel ved denne form for betaling, at du altid kun betaler for den reelle tid, det tager for os at løse opgaven. Derudover så er en af de største fordele at klippekortet sikrer dig tilgængelighed og ikke mindst tillid. Det er således let for dig som kunde at kontakte os for løbende opgaver, uden at vi skal snakke om prisen. Endvidere vil du opleve at vi hele tiden lærer din virksomhed bedre at kende, hvorfor vi kan løse dine pågældende problemer eller ønsker hurtigere og nemmere.

Klippekort kan være en rigtig god løsning, hvis du ved, at du skal bruge hjælp, men gerne vil spare penge. Jo større klippekort du køber, jo flere penge kan du således spare.

Vi har hjulpet mange virksomheder med deres WordPress hjemmesider gennem årene, skal vi også hjælpe dig?

Priser på klippekort

Herunder kan du se vores klippekort priser.
Hjælp til wordpress design klippekort

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 20 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon