Per L

Hjemmeside Nordjylland

Hjemmeside Nordjylland. Er du på udkig efter et webbureau, som kan lave din hjemmeside i nærheden af Nordjylland? Så kan vi hos Simsoft være et oplagt valg for dig. Som erfarent webbureau ved vi, hvor vigtigt det er at have en hjemmeside, der udstråler din virksomheds værdier. Derudover anbefaler vi, at din hjemmeside er moderne, professionelt opbygget, hurtig samt responsiv. Alle disse elementer og flere til kan vi efterkomme hos Simsoft. Med en ny hjemmeside i WordPress er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Hjemmeside Nordjylland Simsofts placering

Lokalt webbureau – Et ærligt og troværdigt samarbejde

Hos Simsoft laver vi hjemmesider til små- og store virksomheder i Nordjylland og resten af Danmark. Vi holder til i Thy, hvorfor vi er en oplagt mulig specielt for dig, der bor eller har virksomhed i eller omkring Nordjylland. Som kunde hos os tilbyder vi dig et ærligt og gennemsigtigt samarbejde. Vi leverer hjemmesider af høj kvalitet men til en fair pris.

Alle vores hjemmesider er udviklet i det populære og brugervenlige CMS-system WordPress. Vi anvender endvidere Elementer Pro til alt designopsætning på hjemmesiden. Med en ny hjemmeside i WordPress er næsten alle ønsker og løsninger mulige. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. På den måde kan vi i fællesskab finde ud af, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig med afsæt i dine ønsker og økonomiske budget.

WordPress hjemmeside Nordjylland

Med en WordPress hjemmeside får du høj kvalitet og et brugervenligt set-up. Skal du have en ny hjemmeside kan WordPress således være et oplagt valg for dig. Hos Simsoft skræddersyer vi altid vores kunders WordPress hjemmesider fra bunden og ud fra kundernes specifikke ønsker og behov. Med en hjemmeside i WordPress er du også sikret i fremtiden. Dette fordi hjemmesiden er nem at navigere i og let at ændre- og bygge videre på. Ønsker du derudover nye funktionaliteter eller yderligere webdesign er systemet allerede forberedt til, at du kan udvide med avancerede plugins. Du kan også altid give siden et grafisk løft eller bygge nye moduler til de allerede eksisterende.

Hos Simsoft plejer vi at sige, at man hele tiden skal holde sin hjemmeside, dens indhold og ikke mindst udseende up-to-date. Dette har du fuld mulighed for med en hjemmeside i WordPress. Hvis du ønsker ændringer eller forbedringer til din hjemmeside, som du selv har svært ved at udføre, kan vi som eksperter i WordPress hjælpe dig.

Hjemmeside design efter dine ønsker og behov

En hjemmeside efter dine ønsker og behov

Der er ingen tvivl om at, når en kunde skal finde en relevant virksomhed, er det som regel internettet, der er første stop. Derfor har det også afgørende betydning, at din virksomhed er synlig for dine kunder, når de har brug for at finde dig. Når det er sagt så har din visuelle identitet, dit webdesign og funktionalitet også stor betydning. Men en af de vigtigste ting ved en hjemmeside er at den er unik og skabt efter dine ønsker og behov. Dette imødekommer vi hos Simsoft, hvor hver enkelt af vores kunder er i centrum.

Et andet vigtigt element for din hjemmeside er at den er responsiv. Med dette menes, at den er synlig og brugervenlig for dine kunder, uanset hvilken enhed de tilgår din hjemmeside fra. Din hjemmeside skal desuden være responsiv og mobilvenlig, fordi flere og flere søgninger og besøg kommer fra mobil og tablet. Vidste du at hele 75% benytter deres mobiltelefon som enhed, når de skal søge på internettet?

Dit professionelle og lokale webbureau i Nordjylland

Høj kvalitet til en fair pris

Hos Simsoft tilbyder vi høj kvalitet til en fair pris. Som kunde kan det være svært at navigere rundt i de mange forskellige webbureauer, som alle tilbyder hjælp til lancering af din nye hjemmeside. Når du vælger din foretrukne samarbejdspartner bør du således gøre dig umage for at finde det bureau, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. Endvidere er det vigtigt at du ikke betaler overpris for arbejdet. Med en WordPress hjemmeside udarbejdet hos Simsoft får du en hjemmeside af høj kvalitet men til en pris, som tager højde for dit økonomiske budget. For os er det vigtigt at vi i fællesskab afstemmer ønsker og behov og ikke mindst budget. Det hele skal hænge sammen og vi er ikke tilfredse før du er.

Det vigtigste for os som dit webbureau er, at du står med et resultat, som du er glad og tilfreds for og som ikke mindst repræsenterer din virksomheds værdier på den helt rigtige måde. Du kan til enhver tid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en ny WordPress hjemmeside eller webshop. Vi hjælper dig også gerne med at udforme en ny visuel identitet.

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 20 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon