Per L

Webdesigner pris

Webdesigner pris? Leder du efter et professionel og kompetent bureau, hvor en erfaren webdesigner kan hjælpe dig med at gøre din virksomheds drømme til virkelighed? I såfald anbefaler vi dig at læse videre i nedenstående blogpost, hvor ønsket er at gøre dig klogere på, hvad det koster samt hvilke andre faktorer du bør have for øje i dit valg af webdesigner. Hos Simsoft ved vi gennem vores erfaring som webbureau, hvor vigtigt et stilfuldt, moderne og ikke mindst individuelt webdesign er. Derfor får du også som en del af din hjemmesidepris et unikt og skræddersyet design, som passer til din virksomhed.

Uanset om din virksomhed er stor eller lille tilpasser vi projektet til dine ønsker og behov. En ting er sikkert: hvis du vælger os som din foretrukne løsning til dit webdesign, så er du sikker på at din hjemmeside vil skabe resultater. Vi er nemlig aldrig tilfreds før du er. Nedenfor kan du læse mere om webdesigner pris. Har du efterfølgende spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi råder og vejleder dig gerne helt uforpligtende. Du kan også til hver en tid få et uforpligtende tilbud på en ny eller rekonstrueret hjemmeside. Vidste du, at vi også laver webshops og visuelle identiteter?

webdesign mockup

Find det webbureau der matcher dine ønsker og behov

Når det kommer til priser så vil du med garanti opleve, at der er stor forskel afhængigt af hvilket webbureau du benytter. Derudover så hænger prisen ofte sammen med hvor meget arbejde der er tale om. Skal du have en helt ny hjemmeside eller ønsker du blot en rekonstruktion af dit webdesign varierer prisen således. Vi bliver tit spurgt til vores priser, hvilket vi sagtens kan forstå. Det er dog næsten umuligt at give en fast pris på din nye hjemmeside på forhånd. Dette skyldes at ingen hjemmesider er ens, hvorfor prisen også bliver individuelt beregnet. Prisen udregnes efter hjemmesidens størrelse, funktionalitet, kvalitet, dine ønsker og meget mere.

Hos Simsoft tager vi 8.995 kr. for en helt standard løsning til en hjemmeside samt 12.995 kr. for en webshop. Hvis du ønsker, at vi skal være dit kommende webbureau og udarbejde din nye hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os. Første trin er at du kontakter os helt uforpligtende, hvor vi sammen kan snakke om dine ønsker, behov og ikke mindst budget. Herefter vil vi i fællesskab finde den bedste løsning for din virksomhed. Ud fra et konkret pristilbud er det op til dig at takke ja til et fremtidigt samarbejde med os.

Webdesigner pris – Du betaler aldrig for mere, end hvad du får!

Hos Simsoft betaler du aldrig for mere, end hvad du får. Det synes vi kun er fair. Af denne grund betaler du ikke for et abonnement, som du måske ikke får brugt men køber derimod et klippekort, hvor du kan være sikker på at du kun betaler for den tid, hvor du rent faktisk benytter dig af vores hjælp.

En ting er helt sikkert. Ingen opgaver er ens, hvorfor prisen også varierer derefter. Selvom et design af fx logo altid indebærer mange af de samme processer, så må der siges at være forskel på, om du som kunde kommer med et eksisterende mærke, der blot skal opdateres eller om vi skal skabe noget helt nyt fra bunden efter dine ønsker og behov. Når opgaver aldrig er helt ens, betyder det tilsvarende, at priserne altid vil være lidt forskellige.

Derfor er det også næsten umuligt for os, at give dig en reel pris før vi kender dig og dit projekt. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os så vi i fællesskab kan tale om dine ønsker og behov. En fordel ved os som webbureau er at rettighederne til leveret materiale og design altid er dine. Vi har endvidere ingen projektleder, koordinator, sekretær eller andet, hvorfor du kan være sikker på at du altid får direkte fat i os, der kender dig og dit projekt. Der vil således aldrig være personer ind over dit projekt som du ikke kender.

Fordelagtigt klippekorts løsning

Du kender nok de månedlige abonnementer, som flere virksomheder anbefaler. Ulempen ved disse abonnementer er, at du som kunde betaler en bestemt pris hver måned, for noget du muligvis kun benytter dig af en gang imellem. Dette gør sig ikke gældende hos os. Vi tilbyder klippekortsløsninger, hvillet betyder at du kun betaler for den tid vi reelt bruger på at hjælpe dig med din løsning. Vi tilbyder tre forskellige løsninger, som alle sparer dig penge.

Som kunde får du en række fordele ved at benytte vores klippekort. Først og fremmest er den største fordel, at du altid kun betaler for den reelle tid, det tager for os at løse din opgave. Dette er i modsætning til, hvis opgaven skal løses til en fast pris. Derudover er en af de største fordele, at klippekortet sikrer dig tilgængelighed og ikke mindst tillid. Det er således let for dig at kontakte os for løbende opgaver, uden at du skal være nervøs for prisen. Endvidere vil du som kunde opleve at vi hele tiden lærer din virksomhed bedre at kende, hvorfor vi kan løse dine problemer eller ønsker hurtigere og nemmere. Se priserne på vores klippekort her.

Et webdesign der skaber resultater

Et unikt og brugervenligt webdesign er vigtige elementer for, at din hjemmeside klarer sig godt. Det er nemlig et velkendt faktum at din hjemmeside spiller en overordentlig vigtig rolle i dine potentielle kunders digitale købsrejse. En sublim weboplevelse er derfor afgørende for, at du kan fange og fastholde deres interesse samt skabe de bedste resultater for din virksomhed.

Alle vores individuelle designs udvikles på baggrund af de nyeste designtrends og databaserede indsigter i online marketing og brugeradfærd. Vi er kort sagt eksperter i at lave websites, der driver de besøgende til at tage kontakt. Vi hjælper både større og mindre virksomheder hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

Er du på udkig efter et unikt, brugervenligt og ikke mindst individuelt webdesign? Hos Simsoft hjælper vi dig gerne med at designe din drømme hjemmeside!

Professionelle hjemmesider til billige priser

Med en lang erfaring inden for området tør vi godt at kalde os selv eksperter i at lave WordPress hjemmesider og webshops. Vi vil således rigtig gerne være din fremtidige sparrings- og samarbejdspartner. Vi laver udelukkende hjemmesider i WordPress, da vores erfaringer siger, det er det bedste for vores kunder, som let og overskueligt kan håndtere hjemmesiden bagefter. Der er ikke nogle spørgsmål vi ikke kan besvare når det kommer til WordPress og dens muligheder. Er der, mod forventning, noget vi ikke kan klare, så sørger vi selvfølgelig for enten at henvise dig til nogen, der kan eller ganske enkelt sige det ikke kan lade sig gøre. Vi tager ikke kunder ind, hvor vi ikke er 100% sikre på, at vi kan løse opgaven til perfektion.

Vi lægger en stor dyd i, at overholde de priser vi sætter inden samarbejdet og er helt transparente med, hvad det koster inden du går i gang med at købe en WordPress hjemmeside hos os. Vær derfor ikke bange for at spørge os om muligheder, også selvom du tænker, at det ikke kan lade sig gøre. Du bliver måske overrasket over, hvor meget vi egentlig kan.

Priser på klippekort

Herunder kan du se vores klippekort priser.
Hjælp til wordpress design klippekort

Per Ladefoged

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon