Kristian Skovsted

Professionel hjemmeside med webshop

Skal du have en professionel hjemmeside med tilhørende webshop? I såfald kan vi hjælpe dig. Vi fremstiller webshops i det verdenskendte system WordPress, herunder webshop modulet WooCommerce. Woocommerce er utrolig brugervenligt, og egner sig rigtig godt til webshops som skal have mellem et og 5.000 produkter. Hvis ønsket er mere end 5.000 produkter, er der andre CMS-systemer som egner sig bedre til det. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan lave det i WooCommerce. Dog vil brugervenligheden falde i takt med, at produkterne overstiger det maksimale antal af produkter.

Vi opsætter din webshop helt unikt, hvilket betyder at du ikke blot får de standardiserede arkivsider, produktsider, filtreringsmoduler mv. Vi skræddersyer din løsning efter dine individuelle ønsker og behov. Vi elsker at vedligeholde vores kunders løsninger, og følge med i deres succes. Derfor betyder det også meget for os at alt vi laver, opretholder en vis kvalitet. Indleder du et samarbejde med os, kan du være sikker på, at du får et webbureau, som ikke blot laver det du forespørger, men også kommer med idéer og gode inputs, til at gøre din løsning endnu stærkere

Responsivt webshop mockup af Hafniahus

Bliv klar til rejsen med Simsoft

Vi hjælper mange kunder hver eneste dag. Vi vil naturligvis også meget gerne hjælpe dig! For at vi kan indlede det bedst mulige samarbejde, er det vigtigt for os, at du har et brændende ønske om at sælge produkter online, og desuden er klar til at vækste din forretning. Derudover vil du kunne forvente at et samarbejde med os vil give dig professionel, men også kritisk rådgivning. Denne rådgivning har til formål at skabe mere vækst for din virksomhed! Det er i vores største interesse, at dine visioner og ønsker for din virksomhed lykkes. Det vil vi gøre vores aller bedste for! Hvis du kan nikke genkendende til nedenstående, er vi klar til rejsen med dig:

 • Du har et ønske om at sælge dine produkter online
 • Du ser din webshop som en investering frem for en udgift
 • Du er ambitiøs i forhold til at drive og skabe vækst online
 • Du kan se et længerevarende samarbejde med os

Kan du se dig selv i ovenstående, så kontakt os helt uforpligtende allerede i dag! Vi sidder klar til at hjælpe dig i mål med dine ønsker for din webshop.

En skræddersyet webshop

Er du på udkig efter en webshop, der er skræddersyet til dine ønsker og behov? Hos Simsoft kan vi hjælpe dig med at udvikle en webshop, som er brugervenlig for din kunder, har et lækkert design og giver et godt købsflow. Vi er altid klar til at rådgive, designe og udvikle den perfekte webshop løsning for dig og dine potentielle kunder.

Det er vigtigt for os, at du ved at vi skræddersyer enhver webshop specielt til hver enkelt kunde. Vi gør os umage i at udforme en løsning som er tilpasset dine behov, som kommunikerer og sælger dine produkter bedst muligt. Derfor tilbyder vi også flere forskellige løsning, afhængig af hvilke præferencer og ønsker du har til din webshop. Vi rådgiver altid, så du får, hvad der dækker dine behov med mulighed for vækst. Dermed sikrer vi, at du får en løsning, der passer præcis til dine kunder og din forretning, samt den størrelse af webshop du har brug for.

18 års erfaring med udvikling af professionelle webshops

Vi har mere end 18 års erfaring med at udvikle og designe professionelle webshops. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med din webshop, da vi ved at dine kunder vil blive det ligeså. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der tager vores kunder og deres forretning alvorligt. Derfor kan du være sikker på, at du får en webshop, der lever op til dine forventninger. Vi bygger altid webshops med konvertering og brugeroplevelse i højsædet. Vi lever af glade samarbejdspartnere, der sætter pris på vores evner og ikke mindst samarbejde – Vi håber du har lyst til at blive en del af det.

Hvad er vigtigt når jeg vælger min webshop?

Når du skal have din egen webshop, er der en masse forskellige faktorer som du bør være opmærksom på. Da udviklingen af webshops dækker en bred palette af muligheder og løsninger, er det vigtigt at du er opmærksom på hvad du ønsker, og om alt dette er en del af den pakke du takker ja til. Det er her vi kommer ind i billedet! Hos Simsoft er vi meget opmærksomme på dine behov og ønsker. Derfor tilbyder vi også en samlet webshop, som indeholder alle de funktioner som din virksomhed skal indeholde for at drive en succesfuld og professionel webshop.

Vores professionelle webshops er udviklet i WordPress med WooCommerce, og indeholder alt du skal bruge. Vi hjælper med alt fra design, produktopsætning, funktionalitet, betalingsmodul, fragtaftaler, moms, mailsystem, ordrehåndtering, afrapportering og meget mere. Det hele er inkluderet i vores webshop pakke som koster 12.995 kr. Nedenfor kan du blive klogere på, hvad en professionel webshop hos os indeholder.

Hvad er inkluderet i en professionel webshop hos Simsoft?

Udviklingen af webshops findes i alle prisklasser. Vi er langt fra de dyreste, men heller ikke de billigste på markedet. Vi mener selv at vi tilbyder en professionel og skræddersyet webshop til en fair pris, hvor alle kan være med. Og ikke mindst hvor vi mener, at vi kan være stolte af den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi går ikke på kompromis i vores udvikling, og der er naturligvis plads til at gå ekstra langt for vores kunder, hvis der er specifikke ønsker eller behov. Faktisk vil vi gerne garantere dig for, at det være næsten umuligt at finde webshopudvikling i vores kvalitetsniveau til denne pris andre steder i landet.

En professionel webshop hos Simsoft indeholder:

 • Opsætning af WooCommerce, som gør det muligt at drive handel på din webshop
 • Et unikt og skræddersyet design fra top til bund, uden brug af skabeloner og prædefinerede indstillinger og moduler
 • Opsætning af op til 5 produkter og 10 produktkategorier.
 • Et responsivt design, som er flot og overskueligt uanset om dine kunder tilgår din hjemmeside fra en mobil, tablet, computer eller en anden platform
 • En hjemmeside, som er opbygget og klargjort til SEO, herunder Yoast SEO, som hjælper og guider dig til at søgeoptimere din hjemmeside
 • Integration af betalingsløsning. Vi hjælper dig med at integrere Clearhaus og Quickpay med webshoppen, så du kan tage imod betaling på din webshop
 • Sikkerhed: vi sørger for at din hjemmeside er sikker så du ikke bliver spamet på dit domæne eller hacket af robotter. SSL-certifikat er selvfølgelig også inkluderet.
 • Et fremtidigt stærkt samarbejde, hvor vi går op i din virksomheds succes og fremtid
 • Opsætning og integrering af Shipmondo på din webshop, som gør det muligt at udskrive pakkelabels via din printer, som automatisk indhenter de nødvendige oplysninger fra den pågældende ordre.

Du får alt ovenstående for en samlet pris på 12.995 kr. Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os helt uforpligtende i dag!

Webshop prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye webshop løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal produktkategorier

Hvor mange forskellige produktkategorier skal opsættes på din webshop under udviklingen
Du mangler at tage et valg

Næste

Opsætning af produkter

Opsætter du selv produkterne på webshoppen, eller skal vi opsætte dem for dig?

Du mangler at tage et valg

Næste

Integrationer og advanceret udvidelser

Har du brug for yderligere integrationer til din webshop? Hvis du ikke har brug for noget af nedestående klikker du blot på "næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon