Kristian Skovsted

Netbutik

En netbutik, bedre kendt som en webshop er betegnelsen for en butik, der er tilgængelig via en webside, hvorfra dine kunder kan bestille varer online. I en netbutik kan man normalt finde de samme oplysninger om produkt og service, som i en fysisk butik, den eneste forskel er at man ikke har mulighed for at røre ved produktet fysisk. Derfor er det også afgørende at din netbutik har et æstetisk flot udtryk, som fanger kundernes opmærksomhed og giver dem lyst til at købe dine produkter.

For at få potentielle kunder til at købe de varer du ønsker at sælge i din webshop, er det vigtigt at du finder et webbureau, som kan skabe den netbutik du går og drømmer om. Det kan vi hos Simsoft. Som kunde hos os er du altid i centrum. Det betyder således, at din nye webshop skabes individuelt og efter din virksomheds ønsker og behov. Vi gør altid vores bedste for, at du bliver 100% tilfreds med din nye webløsning. Med andre ord: vi er ikke tilfredse før du er tilfreds! Nedenfor kan du læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig af webshop-løsning.

Har du spørgsmål til, hvorledes vi kan hjælpe dig med at skabe din webshop er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. På den måde kan vi i fællesskab finde ud af hvad du søger, samt hvordan vi kan efterleve dine ønsker. Forhåbentlig vil det vise sig at vi er et match og omgående kan starte med at lave din nye webshop!

Kristian forklare omkring lead strategi

En netbutik skabt individuelt til dig efter dine ønsker

Som erfarent webbureau får du høj kvalitet, erfaring, personlig service og ikke mindst en ærlig og professionel samarbejdspartner. Med vores mange års erfaring i salg af hjemmesider og webshops til mange forskellige virksomheder, ved vi hvordan tilfredshed skabes. Med en netbutik fra Simsoft kan du hurtigt komme i gang med at drive din forretning. Ud over et professionelt netbutik system, så får du også alle de funktioner og integrationer du skal bruge for at kunne starte din netbutik.

Uagtet størrelsen på din virksomhed kan vi hjælpe dig. Hos Simsoft laver vi din webshop i WordPress og webshopmodulet WooCommerce. WooCommerce er utrolig brugervenligt, og egner sig rigtig godt til webshops, som skal have mellem 1 og 5.000 produkter. Hvis ønsket er at sælge flere produkter, er der CMS systemer som egner sig bedre til det. Dermed ikke sagt, at vi ikke kan imødekomme dine ønsker og behov. Vi inviterer dig gerne til en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab kan finde en løsning som tilpasser sig dine behov og ikke mindst ønsker. Desuden laver vi en unik opsætning af din webshop, således at du ikke blot får en standard opsætning som ligner alle andres webshops.

En Woocommerce webshop kan være det rette match for dig!

Med en Woocommerce webshop er det vigtigt, at du kommer rigtig fra start. Hos Simsoft har vi flere års erfaring med opsætning af Woocommerce webshops i CMS systemet: WordPress. Derfor kan du trygt vælge os, som din foretrukne løsning. En Woocommerce webshop er løsningen til dig, som skal sælge op til 5.000 produkter online. Vi leverer en løsning, hvor du bestemmer funktionaliteten af din webshop og dine produkter. Du får samtidig en webshop i et responsivt design, som er skræddersyet fra top til bund ud fra dine ønsker og behov. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os.

En webshop hos Simsoft indeholder mere end bare opsætning

Hos Simsoft leverer vi en brugervenlig og responsiv webshop. Vi opsætter et flot og unikt design til alle vores løsninger, som bliver opsat i det brugervenlige Elementor PRO, som gør det nemt for dig som bruger at lave ændringer af både tekst og billeder. Elementor PRO er også fyldt med moduler og widgets, som man selv kan lege med, ved hjælp af det lette “drag and drop” system. Vi guider dig endvidere i de forskellige funktioner, således at du selv kan foretage ændringer mv. Med det in mente så er du altid meget velkommen til at benytte os som hjælp til eventuelle problematikker, som selv kan være svære at løse.

Når webshoppen nærmer sig lancering, opsætter vi betalingsløsningen via QuickPay og Clearhaus. Denne proces er vi også behjælpelige med, da vi kan sørge for opsætningen, og integreringen af betalingsløsningen på webshoppen, samt dialogerne med 3. parts selskaber. Din Woocommerce webshop vil selvfølgelig være opsat efter SEO-bogens ABC, så links, tekster og billeder er korrekt opsat. Derudover implementerer vi også det populære Yoast-SEO, som er en fantastisk guide til korrekt brug af søgeoptimering på dine sider.

Skal din virksomhed have en ny webshop med et unikt design efter dine ønsker? Vi hjælper store og små kunder hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

Sikker hosting af din netbutik

Udover en specialdesignet netbutik får du også sikker hosting, hvis du vælger os som dit foretrukne webbureau. Som kunde vil du således aldrig opleve robotter, telefonsvarer eller automatiserede omstillinger. Vi hoster din Woocommerce webshop i vores eget hostcenter, hvor sikkerheden er i top. Endvidere er vores support altid lettilgængelig, hvorfor du altid kan trække på vores professionelle hjælp. Vi sidder altid klar ved telefonen for at hjælpe dig. Desuden er en fordel, at vi er et mindre webbureau, hvorfor du altid får fat i en du kender og som kender dig og dit projekt.

Vigtigst af alt, leverer vi ikke blot et sikkert og tilfredsstillende produkt. Vi indleder også et stærkt samarbejde, hvor vi i fremtiden kan hjælpe med markedsføringen af din løsning, samt optimering og vedligeholdelse af din Woocommerce webshop. Vi håber på at høre fra dig og få lov til at være med, når din fremtidige webshop skal skabes!

Webshop prisberegner

Beregn prisen herunder, på din nye webshop løsning

GET STARTED

0$

Tak for din udfyldelse

Antal produktkategorier

Hvor mange forskellige produktkategorier skal opsættes på din webshop under udviklingen
Du mangler at tage et valg

Næste

Opsætning af produkter

Opsætter du selv produkterne på webshoppen, eller skal vi opsætte dem for dig?

Du mangler at tage et valg

Næste

Integrationer og advanceret udvidelser

Har du brug for yderligere integrationer til din webshop? Hvis du ikke har brug for noget af nedestående klikker du blot på "næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Ekstra moduler

Har du ikke brug for noget af nedestående klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Flere sprog

Har du brug for en hjemmeside der er på mere end 1 sprog? Hvis ikke det er nødvændigt for dig, så klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Kontaktformularer

Har du brug for mere end 1 kontaktformular? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

3 parts integrationer

Har du brug for, at få tilkoblet sociale medier, Google Analytics eller nyhedsbrev til siden? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"
Du mangler at tage et valg

Næste

Nuværende løsning

Har du en nuværende løsning? Og har du brug for et nyt logo? Hvis ikke, klikker du blot på "Næste"


Du mangler at tage et valg

Næste

Modtag din pris nu

Pris estimering

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat
Total

Modtag din pris

Kristian Gasberg

Vi står altid klar til
at tage imod dit opkald

Vores kunder siger

Simsoft har leveret et fantastisk produkt på rekordtid til Thisted FC. En komplet gennemgang og nytænkning af vores designprofil, funktionalitet, generel brugervenlighed samt en forenklet brugerflade bagom hjemmesiden blev leveret til perfektion.Møderne var konstruktive og super professionelle, handlingsplanen blev arbejdet grundigt igennem til punkt og prikke og den færdige løsning stod klar før det aftalte tidspunkt.Alt i alt den perfekte partner for os på alle fronter. Klart en anbefaling værdig. Kunne man yde mere end 5-stjerner havde de fået det.
Søren Pedersen
11:08 13 May 24
Tak for en lækre hjemmeside, og god service 🙏
Porto Thisted
09:45 10 Apr 24
Det er et skønt resultat som vi har opnået sammen med Simsoft, og at opleve deres komplette forståelse af vores ønsker og profil, og ikke mindst alt det usagte i vores krøllede hjerner. Vi glæder os til endnu mere samarbejde med Per og Kristian, og med hele det skønne team i Thisted. Kæmpe ros fra vores side.Dorte & JanHawkraft kulturhotelhawkraft.dk
Dorte Gad
08:58 18 Mar 24
Hos Aalborg Fodtennis bruger vi Simsoft til vores hjemmesider.De laver noget vildt fede sider og leverer en kanon service og hjælp.Vi sendte nogle tanker til layout og andet, og de løste opgaven til top karakter.Hos Aalborg Fodtennis skulle vi bruge et logo, og her hjalp Simsoft os ogsåVi kan på det varmeste anbefale Simsoft, hvis du skal bruge hjemmesider.Og frygt ej, selvom man ikke er IT ekspert, er deres hjemmesider meget brugervenlige, og man lærer hurtigt at redigere selv og styre sin hjemmeside.Og de er kun et opkald væk, hvis det kniber med noget.Tak for et godt samarbejde til Simsoft :)MvhMortenAalborg Fodtennis
Morten Petersen
17:06 19 Jul 23
Vi har i Alive Festival brugt Simsoft i forbindelse med relancering, nyt design og optimering af vores hjemmeside. Vi har været ovenud glade og tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf, og derfor kan vi på det allervarmeste anbefale Simsoft!På trods af, at vi har lavet en del (store) ændringer undervejs i planerne for hjemmesiden, er vi kun blevet mødt med hjælpsomhed, fleksibilitet, professionalisme og lydhørhed af Simsoft. Det er vi super taknemmelige for! Hos Simsoft findes ingen dårlige spørgsmål og der er en løsning på alt.Tak for et godt samarbejde!Eva Lundsgaard,Kommunikationsansvarlig hos Alive Festival
Eva Lundsgaard
15:38 11 Jul 23
Musikskolen på Mors bruger Simsoft både i forhold til at styre vores software licenser og i vedligeholdelse af vores web-site.Vi er meget tilfredse med den service som ydes fra Simsoft´s side.
Bent Hjort
19:29 12 Jun 22
Jeg kan kun give Simsoft mine bedste anbefalinger. Professionelt og personligt samarbejde. De lytter og er gode til at forklare "teknikken" på en forståelig måde. Det sætter jeg stor pris på.
Jacob Spalding
14:29 09 Feb 22
Altid god og hurtig service!
Mirjam Steffensen
18:32 03 Sep 21
Jeg har fået lavet en webshop af Simsoft, som sidder lige i skabet, til en skarp pris. Oplevelsen har været helt kanon med imødekommede personer, som har været meget behjælpelige ved spørgsmål.Og efter webshoppen stod klar, har Simsoft været utrolige gode til at guide i hvordan webshoppen efterfølgende bruges.Kan uden tvivl anbefale andre at benytte Simsoft.
Christian Bro
06:09 04 Aug 21
Thymotorsport.dk har fået hjælp til at oprette en ny hjemmeside vi syntes at resultatet er professionel og af rigtig god kvalitet Simsoft har leveret et rigtig godt produkt og været meget åben og god til at forklare hele vejen i forløbet, kan kun anbefale firmaet.Børge HolmKasser i Thy Motor Sport
Børge Holm
10:45 15 Jul 21
Jeg har brugt Simsoft i forbindelse med opstart af min lille forretning. de lavede mit logo ud fra mine ideer og de var hurtigt klar med nogle gode bud og jeg fik valgt det jeg synes der var helt perfekt og rigtig mange giver positiv respons på logoet. Ligeledes har de også lavet mine menukort og skærmbilleder med menukort til brug i butikken og kan kun sige at det er lige som jeg ønskede det. jeg vil helt klart bruge simsoft igen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til andre.Mvh. Jane fra Bønkels i Aalborg
Jane Bønkel
10:42 13 Jul 21
Vi har hos HN Maskiner & Cykler haft en rigtigt god oplevelse med vores samarbejde med Simsoft. Vi har kun godt at sige og kan varmt anbefale dem. De har rigtig god tålmodighed med kunder som os, som ikke er super gode til EDB. :)Vi har fået en flot ny hjemmeside og webshop takket være Simsoft.
Janni Nielsen
07:31 01 Jul 21
Simsoft er en meget imødekommende og hjælpsom virksomhed. Jeg har fået lavet en webshop hos dem. Der er meget med opsætningen, mange it begreber, betalings-ting m.m., som jeg ikke anede noget om. Jeg føler at jeg blev guidet godt igennem og mine valg blev tilpasset til mit behov for min webshop. Selve opsætningen af alle varerne blev jeg også godt guidet i gang med, og det store arbejde som det er, gik godt og smertefrit.Ingen spørgsmål var dumme og der blev forklaret således at jeg kunne forstå det. Jeg er meget tilfreds i samarbejdet med Simsoft.Venlig hilsenKarin Østergaard, Thy Patchwork.
karin Østergaard
08:59 30 Jun 21
Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme, når man har brug for hjælp.Min mail kører igennem en 365-løsning, som de altid sidder klar til, at give mig den nødvendige hjælp med.Næste gang jeg skal have lavet noget, går jeg 100% til Simsoft, og vil anbefale alle andre at gøre det samme.
Bernt Petersen
07:58 30 Jun 21
Høj professionalisme og serviceniveau. Simsoft har hjulpet mig med blandt andet webdesign og samarbejdet med Per og Kristian var enormt anbefaleseværdigt. Simsoft er utrolig fleksible, lydhøre og hjælpsomme. De får mine bedste anbefalinger!
Frederikke Romme
10:11 29 Jun 21
Har haft brug for hjælp til en lang række opgaver til webdesign på min WordPress hjemmeside. Kristian fra Simsoft har været fremrangende. Uden tøven har han løst opgaverne professionelt og effektivt.Mine bedste anbefalinger herfra!
Mads Balslev Pedersen
11:28 26 May 21
js_loader

Du kunne også være interesseret i...

Google anmeldelser
4.9
Baseret på 21 anmeldelser
js_loader
Simsoft logo uden ikon