Om os

Simsoft har mange års erfaring indenfor udvikling og drift af diverse webbaserede systemer, såsom hjemmesider, webshops, mails service, CMS styrede platforme mm. Du får en samarbejdspartner, som du altid kan komme i kontakt med, hvor du er garanteret hurtig og imødekommende service. 

Hvem er vi?

Per Ladefoged

drift- og systemudvikling

Kristian Gasberg

Webudvikler & grafiker

Amos

Systemudvikler

Vi samarbejder med

Brugervenlig og overskuelig webshop

Hos simsoft kan vi også hjælpe med at opsætte din nye webshop. Vi opbygger webshops i det populære system WooCommerce, som er en del af WordPress CMS-systemet.

Tid til en ny hjemmeside

Står du og mangler en hjemmeside, som repræsenterer din virksomhed, så er en løsning hos Simsoft lige noget for dig. Vi opbygger vores hjemmesider i det brugervenlige og populære CMS-system WordPress.

Vi leverer alt i grafik

Vi kan også hjælpe med diverse grafiske opgaver, til styrkelse af din virksomheds image. Det kan være alt lige fra, et nyt logo, til udarbejdelse af rapporter, brochure, bannere mm.

Få intern kontrol

Hos simsoft tilbyder vi også et job-styrings system, som er udviklet i virksomheden. Systemet kan hjælpe dig på vej mod bedre håndtering, af eksempelvis dine ordre og opgaver mm. Du får med dette system overblikket over din virksomhed eller forening.