Ny konstruktion på plads

fredag, 30 juni 2017

Ny konstruktion på plads

Simsoft har igennem tiden været på en spændende rejse, startende i 1996 med to kammerater der havde lyst til at skabe iværksætteri med de nye muligheder som Internettet gav, til delvist at være opkøbt af Netip og til sidst videre ned på Havnen i Thisted under egne vinger.

I hele forløbet med undertegnede i ledelsen, og i sidst nævnte periode med min broder som 50% medejer.

Vi har siden starten oplevet en stabil vækst fra få websites til at blive det største webbureau i omegnen for mere end 250 kunder.

Et gammelt gælds efterslæb til det offentlige har været en byrde for virksomheden igennem en årrække, vi har kæmpet bravt for at blive fri af den, men den viste sig at være for stor til at kunne løses af naturlig vej selvom vi tilbage i efteråret 2016 fik vendt virksomheden og skabt positiv drift.

Drift og goodwill er derfor opkøbt af Simsoft Hosting IVS med jeg selv i ledelsen og min broder som 50% medejer.

Det vil sige at hvis du har en løsning kørende hos Simsoft fortsætter den med at være i drift, du behøver altså ikke at foretage dig noget.

Fordelen for dig som kunde bliver at vi nu får mulighed for at bruge alle vores kræfter på vore kunder og jeres produkter, i en ny, sund og langtidsholdbar konstruktion.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Med venlig hilsen

Per Ladefoged, Simsoft IVS

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok