Vores kundecases

Vi er stolte af alle vores kunder, og de løsninger vi i samarbejdet med kunden har udviklet. Herunder kan du se et udpluk af vores kundecases, hvis du klikker på et af logoerne, kan du læse mere om den enkelte case.

Skal du være den næste kundecase på listen, så tøv ikke med at tage kontakt til os

Brugervenlig og overskuelig webshop

Hos simsoft kan vi også hjælpe med at opsætte din nye webshop. Vi opbygger webshops i det populære system WooCommerce, som er en del af WordPress CMS-systemet.

Tid til en ny hjemmeside

Står du og mangler en hjemmeside, som repræsenterer din virksomhed, så er en løsning hos Simsoft lige noget for dig. Vi opbygger vores hjemmesider i det brugervenlige og populære CMS-system WordPress.

Vi leverer alt i grafik

Vi kan også hjælpe med diverse grafiske opgaver, til styrkelse af din virksomheds image. Det kan være alt lige fra, et nyt logo, til udarbejdelse af rapporter, brochure, bannere mm.

Få intern kontrol

Hos simsoft tilbyder vi også et job-styrings system, som er udviklet i virksomheden. Systemet kan hjælpe dig på vej mod bedre håndtering, af eksempelvis dine ordre og opgaver mm. Du får med dette system overblikket over din virksomhed eller forening.